Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Ένα θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης




22/10/2014

ΜηταφίδηςΤ. Μηταφίδης: «Υπάρχει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καπόν ο οποίος θα έπρεπε να παραιτηθεί»

«Υπάρχει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καπόν ο οποίος θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου οικονομικών μόνος του, αφού δεν ζήτησε ήδη την παραίτησή του ο ίδιος ο δήμαρχος», δήλωσε σήμερα στο Κόκκινο 93.4 ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη», Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας για την υπόθεση του δανείου των 13.4 εκατομμυρίων ευρώ που πήρε ο κ. Χασδάι Καπόν από την Proton Bank δύο μήνες πριν η τράπεζα εκκαθαριστεί, και για την οποία ήδη διενεργείται εισαγγελική έρευνα. Αποτέλεσμα εικόνας για χασδαι καπον

O κ. Μηταφίδης καταφέρθηκε κατά του κ. Καπόν και για τη χρήση του γραφείου τύπου και επικοινωνίας του δήμου Θεσσαλονίκης «για ιδιωτική του υπόθεση». Μιλώντας στον Απόστολο Λυκεσά, ο κ. Μηταφίδης σχολιάζοντας τη δήλωση Καπόν ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τόνισε ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται».

Τέλος σημείωσε ότι «είναι σατανική η σύμπτωση πως η υπόθεση του δανείου φαίνεται να συμβαίνει παράλληλα την ίδια χρονική στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη και η προσπάθεια για ανοικοδόμηση του χώρου του εργοστασίου Αλλατίνι (στο οποίο ο αντιδήμαρχος φέρεται να έχει συμφέροντα, και σίγουρα έχει η τράπεζα Ωμέγα της οποίας ήταν στέλεχος)».


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...