Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΠΟΥ ΄ΣΑΙ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!

"Τρίτη ακριβότερη χώρα στον κόσμο η Ελλάδα, στα φάρμακα! Διαστάσεις πλημμυρίδας εχει πάρει η κατευθυνόμενη συνταγογράφηση από τους γιατρούς, με αντάλλαγμα συνέδρια, διακοπές και ακριβά δώρα από τις πολυεθνικές του φαρμάκου."
Εκ του Τύπου

- Δε γίνεται να παρατείνουμε κατά μία βδομάδα
την παραμονή μας , σ΄αυτό το υπέροχο μέρος, αγάπη μου;

-Όχι γλύκα μου! Οι υπεύθυνοι της φαρμακευτικής εταιρείας
ήταν ξεκάθαροι, "Γιατρέ , μου είπαν, φέτος θα περιορίσουμε
τις διακοπές σου , επειδή δεν έπιασες τη νόρμα για αύξηση
της συνταγογράφησης των σκευασμάτων μας κατά 25%!".

1 σχόλιο:

μαριάννα είπε...

Ε καλά... κάνουν πως δεν το ξέρουνε; Αυτό τώρα είναι νέο; Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γίνεται. Και το υπουργείο υγείας και οι αρχές το ξέρουν. Αλλά και τώρα να το έμαθαν, πιστεύει άνθρωπος ότι θα κάνουν κάτι;
Εξαργυρώνουν μια ζωή την ανοχή των γιατρών στο κάκιστο και συχνά απάνθρωπο ΕΣΥ(έλλειψη προσωπικού με συνέπεια διπλοβάρδιες, έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού με συνέπεια να τρέχουν και να μη φτάνουν στις εφημερίες, μισθοί της πλάκας, χρωστούμενα εφημεριών κτλ), ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που που εξαργυρώνουν τη σιωπή των καθηγητών για τους μισθούς της ξευτίλας, αφήνοντας τα ιδιαίτερα τους να έχουν πάρει διαστάσεις, επίσης πλημμυρίδας.
Γιατί μη φαντάζεσαι ότι η μεγαλοκομπίνα γίνεται από τους ιδιώτες γιατρούς(γίνεται κι απ' αυτούς, αλλά εκεί το χρεώνεται κυρίως ο ασθενής), η μεγαλοαπατεωνιά γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας όπου το δημόσιο χρωστάει πια ποσά που έχουν ξεφύγει από τα όρια του όποιου ελέγχου.
Κράτος ανύπαρκτο, γεροντάκο μας. Και όχι μόνο. Και ανάλγητο και βλαπτικό για τους πολίτες του. Εμένα, επειδή οι συναλλαγές μου με το χρήμα είναι ελάχιστες, ο μοναδικός ληστής στη ζωή μου, αυτός που με έχει κατακλέψει είναι το κράτος(επιδόματα, όπως οικογενειακό, 176, οδοιπορικά κτλ πολλών χρόνων, τα οποία διεκδικήσαμε πληρώνοντας αδρά δικηγόρους, τα κερδίσαμε, τα ματαξανακερδίσαμε στα εφετεία... και πάντα πήραμε απ' τα πολλά το μακρύτερο). Όταν σου χρωστάει, με τον τσαμπουκά του τον κρατικό, δεν πληρώνει. Όταν γουστάρει να στα πάρει, στα παίρνει πάραυτα. Κι επειδή γουστάρει, θα σου δώσει το εφάπαξ που προπλήρωσες, μετά θάνατον. Γιατί αυτό είναι το κράτος. Θανατηφόρο και ληστρικό. Το κλεφτρόνι θα σου πάρει την τσάντα. Το κράτος ΣΟΥ, σου παίρνει τη ζωή... Στο Ελλαδιστάν της απόλυτης σήψης και διαφθοράς. Στο Ελλαδιστάν που κανείς δεν τιμωρείται ποτέ... και που ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι υπέρ της βουλευτικής ασυλίας. Για λόγους ΤΚ9(του κλ τα εννιάμερα δηλαδή) :)))))

Βοήθειά μας

Black Magic/«Καλιόστρο» (1949): ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Όρσον Γουέλς για το πιο μυστηριώδες πρόσωπο της προηγούμενης χιλιετίας

Ο τελευταίος αλχημιστής - Ο κόμης Καλιόστρο «Γι` άλλους ένας σπουδαίο...