Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

"ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ"

Τα ρατσιστικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιο έντονα. Πως το σχολιάζετε;

Αυτό ήταν ένα κομμάτι της κοινωνίας μας καλά κρυμμένο. Από τον Όθωνα και μετά, πιστεύω, υπάρχει σταθερά αυτό το ποσοστό των φασιστών, και όποτε τους φωνάζουν οι καιροί ή η κοινωνία εμφανίζονται. Απλώς, νομίζω ότι αυτή την φορά τους φωνάξαν όλοι. Και οι κοινωνία και οι καιροί και όσοι τα κάνανε σκατά. Όλοι.

Θα χαθούν ξανά, όμως. Αλλά έχει σημασία τι θα έχουν κάνει μέχρι τότε. Τι ζημιά θα έχει προκαλέσει ο φασισμός, γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Να κάνει ζημιά σε δομές που δεν φανταζόμασταν ότι θα μας τύχουν.

 […………………………..]

Πάντα είχα ένα πρόβλημα με αυτόν τον λαό. Θεωρώ ότι είναι στην καλύτερη ηθικός αυτουργός για όσα συμβαίνουν. Δεν ήρθε από άλλο πλανήτη, ούτε είναι εξωγήινο αυτό που μας συμβαίνει. Είναι δικό μας. Φασίστες είναι τα γειτονάκια μας. Είναι τα πρώην γειτονάκια μας. Είναι οι συγγενείς μας. Μέσα στα σπίτια μας ήταν κρυμμένοι αυτοί. Δεν μας τους έφεραν από κάπου για να μας κατακτήσουνε. Έχει γεννηθεί από εμάς αυτή η ιστορία και φταίμε όλοι.

    Απόσπασμα συνέντευξης του  B.D. Foxmoor (Μιχάλη Μυτακίδη) της low bap σκηνής Active Member. Δημοσιεύτηκε στο σημερινό TVXS.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη κάνοντας κλικ στη φωτογραφία.

B.D. Foxmoor: Ο Έλληνας είναι ηθικός αυτουργός για όσα βλέπουμε σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...