Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Το ΝΟΗΣΙΣ συμμετέχει στο Greenparty

Το ΝΟΗΣΙΣ 
συμμετέχει στο 
Greenparty του Δήμου Θεσσαλονίκης
 
 
Το ΝΟΗΣΙΣ, στο πλαίσιο του θεσμού Greenparty του Δήμου Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, παρουσιάζει το Σάββατο 9 Ιουνίου, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως δράσεις που εμπίπτουν στο θεματικό άξονα «οικολογία – ενέργεια – καινοτομία».
 
Οι δράσεις αυτές αφορούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για οικολογικά ζητήματα όπως, η ταινία Πλανηταρίου «Η Γη και εγώ» και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: από σήμερα για το μέλλον», στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων που υπάρχει στο κτίριο του ΝΟΗΣΙΣ κ.ά.
 
Παράλληλα, θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά όπως, επίδειξη τρισδιάστατων διατάξεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκή διάταξη και υδροστρόβιλος), αγώνες ταχύτητας με ηλιακά αυτοκινητάκια και εργαστήρι δημιουργικής κατασκευής.
 
Πληροφορίες
ΝΟΗΣΙΣ, 6o χμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης
Ελισάβετ Κωνσταντίνου
Τηλέφωνο: 2310 483 000, εσωτερικό 105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μνήμη Κώστα Μπέσιου

Κώστας Λαχάς Ο ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ  Τα λόγια μου της νύχτας μετανάστες σε δρομολόγια χωρίς επιστροφή άσ’ τις πλατείες να βογκούν σου λέω άστες ίσως μ...