Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2012

ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;

 
Την θέση ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις εξέφρασε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προκαλώντας σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε 
δηλώσεις του, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα Θράκη, ο Π.Ψωμιάδης είπε ότι «εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω».

Συμπεριέλαβε, δε, στις «αδελφικές» με τη ΝΔ παρατάξεις τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «
Το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό το συμπεραίνω από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς την δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή».

Σε ερώτηση για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε: «
Τα κόμματα εκφράζονται μέσα από την βούληση του λαού. Η Χρυσή Αυγή, όπως και το ΚΚΕ, είναι κόμματα που τα τιμούν Έλληνες πολίτες. Είμαι όμως κατά των ακροτήτων και καταδικάζω ακραίες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται.

»Πάντως ανατρεπτικές πράξεις δεν έκανε η Χρυσή Αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζω, για να φύγουμε λίγο από το Μνημόνιο και τα οικονομικά ζητήματα, ποιος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο; Ο ΣΥΡΙΖΑ δε καταδίκασε ποτέ τους κουκουλοφόρους. Ποιος κλείνει λιμάνια, εργοστάσια, πολυκαταστήματα, ποιος υπερασπίζεται δυνάμεις αναρχικών; Μερίδα αυτών λένε δημόσια ότι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

»Η Χρυσή Αυγή δεν ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στα Σκόπια για να διαδηλώσουν υπέρ της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας". Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών, τις οποίες και καταδικάζω
».

ΠΗΓΗ: tovima.gr 
 
Φορά πατριωτικό κοστούμι  που στην ούγια γράφει "Έλληνας",
Στο βίο όμως  και την πολιτεία του αποδεικνύεται μισέλληνας
Λόγω του "όμαιμου" κάθε Χρυσαυγίτης είναι "αδελφός συνέλληνας",   
Σκοταδιστής  ως τα μπούνια, ένας τυπικός ορθόδοξος Νεοέλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...