Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019

Ζητείται αντικειμενική ελληνική δημοσιογραφία

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Είπαμε ότι είναι Δεξιοί δημοσιογράφοι   και οι  άνθρωποι  το δείχνουν καθημερινά στην τηλεόραση , στα έντυπα , στις ιστοσελίδες τους. Τιμή τους  και καμάρι τους η ιδεολογία τους ,  ο επιλεκτικός αλληθωρισμόςτους , προς δυστυχία , βέβαια, της αντικειμενικότητας , της Αλήθειας, που είναι και το μέγα ζητούμενο στη δημοσιογραφία .
 Αφού κατάφεραν με τόσα ψέματα να πείσουν  τους αφελείς ότι για όλα τα δεινά που έφερε η παταγώδης οικονομική κατάρρευση  του 2009-2010 φταίει ο ... ΣΥΡΙΖΑ  με την πολιτική που εφάρμοσε από το ...2015 και πέρα , ότι μας έβγαλε μεν από τα Μνημόνια εφαρμόζοντας  το ...τέταρτο Μνημόνιο, τώρα έχουν βαλθεί να βάλουν πλάτη στους "άριστους" που ήρθαν τάχα μου   για να σώσουν την Ελλάδα από τα νύχια των άθεων βρομομαδουραίων. 
Ξεσαλωμένοι κορυβαντιούν χωρίς να  κρατούν πλέον κανένα  πρόσχημα αληθοφάνειας ούτε καν  το το στοιχειώδες φύλλο συκής  της δεοντολογίας  , έτσι για τα προσχήματα.
Ύμνοι για τον μεγάλο αναμορφωτή της Ελλάδας , τον πρίγκιπα του Κολυμπαρίου,   τον ευσεβέστατο   Κούλη,  αλλά  και για τους πεφωτισμένους σφογγοκωλάριούς του . Που μεταμορφωμένοι σε ευγενή αέρια  κατακλύζουν όλους τους χώρους της επικαιρότητας, μονοπωλούν τα πάντα,  και  σαν τα πελώρια  αιωνόβια δέντρα  απλώνουν τον επιβλητικό  ίσκιο τους παντού , μην αφήνοντας χώρο για τα άλλα φυτά . 
Φυσικά , το πολύ λιβάνισμα προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα. Ο πολύς Χατζηαβατισμός προβλήματα μέσης. Οι άφθονες γονυκλισίες  διαλύουν τους χόνδρους. Ο Βασιλιάς- Ήλιος  θα είχε μικρότερη προβολή από αυτήν που γίνεται για το  Μεγάλο Αφεντικό, αλλά αυτοί που υποδύονται τους "δημοσιογράφους" δεν το καταλαβαίνουν. Δεν αντιλαμβάνονται ότι "Το πολύ το Κύριε Ελέησον κι ο παπάς το βαριέται" και ότι μαθηματικά θα οδηγήσει σε γενική αγανάκτηση.
Διατρέχω , για παράδειγμα, τις   ιστοσελίδες διαφόρων τοπικών εφημερίδων . Δε βρίσκω πχ.    μία, έστω, είδηση για τα υπόλοιπα κόμματα , τη δραστηριότητα των αρχηγών και μελών τους. Γενικό σιωπητήριο. Μούγκα στη στρούγκα. Λες και έχουμε μονοκομματικό κράτος .  Παντού ο  Μητσοτάκης και οι θρίαμβοί του.  Ο Μητσοτάκης είπε, ο Μητσοτάκης πήγε , ο Μητσοτάκης έκανε , ο Τζιτζικώστας θριάμβευσε, ο Καϊτεζίδης  το ένα , ο Κυρίζογλου το άλλο .
Ρωτώ ευθέως :" Εχθές ο Τσίπρας έκανε περιοδεία  στη Δυτική Μακεδονία. Τι έγινε και εξαφανίστηκε από τις ειδήσεις   , μήπως  τον κατάπιε η γη; Αν συνέβη κάτι τέτοιο, γιατί δεν τον έβαλαν στο Silver Alert ; " Ξαναρωτώ : "Πού θάψατε  το άρθρο των Φαινάνσιαλ Τάιμς για τα "δώρα" της κυβέρνησης στους τραπεζίτες και τους υπόδικους επιχειρηματίες ;" https://www.ieidiseis.gr/media/k2/items/cache/fa5345a7ee65928e112ff03d290a8c0f_XL.jpg?t=1573755371

Σάλος με την αποκάλυψη των Financial Times για την ελληνική κυβέρνηση

Αναρωτιέμαι ακόμα , αφού  καλύπτουν όλες, μα όλες, τις γελοίες δραστηριότητες  των  σαλεμένων ακροδεξιών Μακεδονογκρουπούσκουλων, γιατί δε δίνουν φωνή , δεν καλύπτουν τις κινητοποιήσεις , δεν προβάλλουν , έστω, τις θέσεις και των δημοκρατών πολιτών, των αντιφασιστών,  που αντιδρούν στο ρατσιστικό παραλήρημα και τον οχετό του φασιστικού μίσους;  
Μήπως ταυτίζονται με τους πρώτους και τους ενοχλούν οι δεύετεροι;
Μ΄αυτά τα κόλπα νομίζουν ότι θα ξεχάσει ο υπόλοιπος κόσμος , που περνάει των παθών του τον τάραχο από τη δυστυχία που έριξαν επάνω του με τα ανατρεπόμενα  φορτηγά των χρεών,   ποιες παρατάξεις τον χρεοκόπησαν και του έφεραν τα ζόμπι της  Χρυσής Αυγής και τώρα τον πανάθλιο Βελόπουλο στο κοινοβούλιο  , ότι τα 300 και βάλε δις που του φόρτωσαν στην πλάτη δεν οφείλονται στην Αριστερά, αλλά στα γαλαζοπράσινα λαμόγια . 
Το είπαν ανοιχτά στη Γερμανική βουλή οι Γκάμπριελ και Σόιμπλε: «Τα δύο διεφθαρμένα κόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ εναλλάσσονταν στη εξουσία και κατέστρεψαν την Ελλάδα!  ».




Gerontakos, 15/11/2019
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Surprising Life of Toulouse-Lautrec: The Painter of Parisian Nightlife

  Ο Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ ήταν Γάλλος ζωγράφος, χαράκτης, εικονογράφος και σχεδιαστής, του οποίου η εμβάθυνση στην πολύχρωμη και θεατρικ...