Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2019

Το μαφιόζικο ανέκδοτο της ημέρας

«Το  νομοσχέδιό μας  για τα ΜΜΕ  δεν υποχρεώνει πλέον όσους αγοράζουν μίντια να δηλώνουν πού βρήκαν τα λεφτά. Διαπνέεται  από τη φιλοσοφία δημιουργίας ευνοϊκού πλαισίου για την προσέλκυση επενδύσεων στον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ και εξορθολογισμού και επικαιροποίησης αναχρονιστικών και παρωχημένων διατάξεων.
Ο κλάδος των ΜΜΕ χτυπήθηκε δυσανάλογα από την κρίση, τόσο ως προς τον τζίρο όσο κυρίως ως προς την απασχόληση, γι΄αυτό αίρουμε τα αντικίνητρα για τις επενδύσεις στον χώρο των ΜΜΕ, και πιο συγκεκριμένα για τους παρόχους ιδιωτικής τηλεόρασης, τους παρόχους ψηφιακής τηλεόρασης ελεύθερης λήψης, τους παρόχους συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών, τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τις επιχειρήσεις εκτύπωσης και διανομής Τύπου.
Με λίγα λόγια:  Δε μας ενδιαφέρει πώς απέκτησες το χρήμα σου. Άμα το έχεις και γουστάρεις να αγοράσεις ένα κανάλι,  βάλε, ω επενδυτά,  τα λεφτά σου και κανένας δε θα σου πει τίποτα , ακόμα κι αν το παραδάκι σου προέρχεται από κλοπές, ναρκωτικά, πορνεία και λαθρεμπόριο όπλων! 
Είπαμε : η Ελλάδα γίνεται ο Παράδεισος των επενδυτών.»  


ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ
Κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης 
των πενήντα και βάλε αρίστων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...