Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ


ΩΡΑΙΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ.

κοινωνικό αλφαβητάριο ( όπως το μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα εξ απαλών ονύχων
από το  κοινωνικό αναγνωστικό):

Άλφα: αδιαφορώ ( " Να αδιαφορείς για ό,τι είναι δημόσιο. Να νοιάζεσαι μόνο για το ατομικό σου συμφέρον !")
Βήτα: βουτώ ("Να βουτάς στη ζωή σου  όσο πιο πολλά μπορείς, αλλά να προσέχεις  μη σε πιάσουν!")
Γάμα: γαμώ ( " 11η Εντολή: Γάμα τους όλους πρώτος εσύ , πριν να σε γαμήσουν εκείνοι!")
Δέλτα: δέρνω ( " Τραμπούκευε και δέρνε , γενικώς και αδιακρίτως, κατά προτίμησιν όμως αδυνάτους και ξένους μετανάστες!")
Έψιλον: ΕΛΛΑΣ ( " ΕΛΛΑΣ , Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Σ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!")
Ζήτα: ζήλεια ( " Αν δε ζηλεύεις τους καλύτερους από σένα,  δε θα προκόψεις στη ζωή σου!")
Ήτα: ηλίθιος ( " Όσοι ζουν σ΄αυτόν τον τόπο είναι  ηλίθιοι , εκτός φυσικά από εσένα.")
Θήτα: Θάβω ( "Πάρε ένα φτυάρι και άρχισε να "θάβεις" καθημερινά όποιον τολμήσει να ξεχωρίσει!
Μην ξεχνάς : αν δε θάψεις  τους καλύτερους από σένα,  δε θα προκόψεις στη ζωή σου!")
Ιώτα: ιδιοκτησία ( " Κανόνας σου στη ζωή για την ιδιοκτησία πρέπει να είναι : το δικό μου είναι  δικό μου αλλά και το δικό σου πρέπει να γίνει  δικό μου!")
Κάπα: καναπές ("Άραξε στον καναπέ του ΙΚΕΑ, βάλε άγκυρα απέναντι από την τηλεόραση  , πάρε τη φραπεδιά σου και απόλαυσε την ευτυχία του να είσαι Έλληνας βλέποντας τουρκικά σίριαλ!")
Λάμδα: λεφτά ("Αγάπα τα  λεφτά όπως τον εαυτό σου! Αδιαφόρησε για την πηγή της προέλευσής τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα τα αποκτήσεις. Ουκ έσονται άλλοι Θεοί πλην αυτών. Μιλάμε πάντοτε για πολλά Λλεφτά, πάρα πολλά πολλά Λλεφτά!")
Μι:μαλάκας ( "Μαλλλλάκας (με παρατεταμένο το Λ) ! Η πρώτη φροντίς του στόματός σου  το πρωί και η τελευταία πριν  να πέσεις στο κρεβάτι το βράδυ!")
Νι: νεύρα ("Είσαι τακτικά νευροπαθής;Είσαι συχνά  μπουρινιασμένος ; Έχεις το ζωνάρι σου συνέχεια  λυμένο για καυγά;Μην ανησυχείς. Είσαι απλώς ένας ωραιοπαθής Έλληνας!")
Ξι: ξένος ( "Ο  συνήθης ξένος είναι χαζός, ηλίθιος, βλάκας, τεμπέλης, πονηρός, μοχθηρός, ζηλιάρης, κομπλεξικός ,κατώτερος, σκέτο ζώο κλπ. Καλύτερος  ξένος είναι ο νεκρός ξένος!")
Όμικρον: οικογένεια ( "Ουδέποτε ξεχνάς:  Τα καλά και συμφέροντα βρίσκονται  πάντοτε στην   Αγία Οικογένειά σου !Κερί, λιβάνι και τάματα μόνο σ΄Αυτήν! Όλες οι άλλες οικογένειες είναι θανάσιμοι εχθροί Της! ")
Πι: προπό ( " Το μοναδικό ανοιχτό παράθυρο της ψυχής σου!")
Ρο: ρε ( "Η ευγένεια επιβάλλει να συνοδεύει πάντοτε τη λέξη μαλάκας . ΠΧ Ναι, ρε μαλάκα!, άντε, ρε μαλάκα!, τι λες , ρε μαλάκα;")
Σίγμα: σπασαρχίδης ( "
Σπασαρχίδης είναι ο  καλός μαθητής  που διαβάζει πολύ, δηλαδή το απόλυτα κακό πρότυπο της ζωής σου!")
Ταυ: Τηλεόραση ( " Η  τηλεόραση είναι ένα αγαθό που το τρως με τα μάτια, την ώρα που μασουλάς  την πίτσα σου και πίνεις την μπιρίτσα σου!Ενδείκνυται επίσης για ασκήσεις μουγκοφωνίας αλλά και για υστερικά ξεσπάσματα θυμού κατά αυτού που ομιλεί 

στην οθόνη της ")
Ύψιλον: υγεία ( " Η υγεία είναι ένα αγαθό που ταιριάζει πιο πολύ με τον πλούτο. Γι΄αυτό λέμε: κάλλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και ασθενής!")
Φι: φακελάκι ( " Το φακελάκι είναι ένα γλυκός πειρασμός για πολλούς χριστιανούς.Πολλοί  ενδίδουν , το παίρνουν και... αμαρτάνουν. Με κάποια όμως δωρεά στην εκκλησία όλα τακτοποιούνται και αίρονται οι αμαρτίες τους..")
Χ: Χριστός/Χρυσή Αυγή  ( " Ο Χριστός σώζει πάντοτε την ψυχή μας , γιατί αίρει τις αμαρτίες μας.Η Χρυσή Αυγή σώζει την κοινωνία , γιατί γδέρνει όποιον υπερασπίζεται τη Δημοκρατία μας! ")
Ψι: ψητό ( " Βασική συμβουλή:  όταν συνομιλείς με κάποιον   που προσπαθεί να σε πείσει για να τον εξυπηρετήσεις σε κάτι, εσύ πρέπει  να λες: Ας έρθουμε τώρα στο ψητό: εγώ τι θα πάρω από αυτό που θα κάνω;")
Ωμέγα: ωραίος ("Δεν το ξεχνάς ποτέ: Είσαι Ωραίος επειδή είσαι Έλλην!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κώστας Καραμανλής : αδιανόητα ψεύδη

  ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή / Με αδιανόητη ευκολία εκστομίζει ψέματα - Ιδού το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη «Αφού το ζήτησε ο πρώην...