Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2006

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ


ΣΑΣ ΡΩΤΩ- (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ) ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΝ, ΙΑΤΡΟΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΝ: Αγαπητέ μου ιατρέ, ο ξάδελφός μου υποφέρει τον τελευταίο καιρό από βαρύτατη μελαγχολία, επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του για έναν έμπορο αυτοκινήτων. Ο δυστυχής δεν τρώει και δεν πίνει σχεδόν τίποτε και είναι ανίκανος για οποιαδήποτε εργασία. Είμαι πεπεισμένος ότι πάσχει από επιληψία και για το λόγο αυτό σας ζητώ να τον εξετάσετε, προκειμένου να του εξασφαλιστεί μία συνταξούλα ολικής αναπηρίας και αποφύγει ο ταλαίπωρος τα χειρότερα. Σας εσωκλείω τη φωτογραφία του , για να αντιληφθείτε το μέγεθος της τραγικότητος της καταστάσεώς του.
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DARFOUR: Κύριοι, διαθέτω στα ψυγεία μου δέκα (10) τόνους
κατεψυγμένης καβουρόψυχας κατηγορίας 3Α΄, αξίας τεσσάρων (4) εκατομμυρίων Ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω σοβαρής ασθενείας μου δεν μπόρεσα να τη διαθέσω εγκαίρως, με αποτέλεσμα να έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης της. Γνωρίζω ότι δε δίνετε μεγάλη σημασία σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες, στην προσπάθεια που κάνετε να ικανοποιείτε άμεσα τις επιθυμίες του καταναλωτικού σας κοινού. Σας προτείνω λοιπόν να αγοράσετε την καβουρόψυχάν μου με έκπτωση 50%, υπό τον όρον ότι θα επανασυσκευάσετε με δικά σας έξοδα το εμπόρευμα αναγράφοντας νέα ημερομηνία λήξης και ότι η συναλλαγή θα γίνει με παραστατικά που αφορούν κονσέρβες γάλακτος.
ΚΥΡΙΟΝ ΠΑΝ. ΨΩΜ. ΕΝΤΑΥΘΑ: Τώρα που γοητεύσατε και τον κύριον Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ, μήπως μπορείτε να του ζητήσετε να με προσλάβει ως οδοκαθαριστή
σε κεντρικό δρόμο της Καλιφόρνια; Διαθέτω πτυχίο και διδακτορικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές , αλλά εδώ και χρόνια είμαι άνεργος. Σημειωτέον ότι είμαι Πόντιος και καλός χριστιανός ορθόδοξος, ενώ κέκτημαι πιστοποιητικού ανελλιπούς εκκλησιασμού στον Ι.Ν. του μοναστηρίου της Αγίας Αναστασίας.
ΠΑΥΛΙΝΑΝ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, ΑΘΗΝΑ: Το μυθιστόρημά σας με συνετάραξε πατόκορφα! Έχει ένα βαθύτατο νόημα, μια αύρα σασπένς , ένα χάπι εντ υπέροχο! Αν όμως όσα γράφετε για τις Μαμάδες των βορείων προαστίων της Αθήνας ισχύουν και για τις αντίστοιχες της Θεσσαλονίκης, τότε , σας ερωτώ, πρέπει να φοβάμαι και για τη δική μου μαμά; Φρίττω με τη σκέψη ότι η μαμά μου... Μπρρρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...