Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

ΟΧΙ ΖΩΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ

Ομιλία του Gary Yourofsky, στις 07/08/2010, στο πανεπιστήμιο GA Tech (Georgia Institute of Technology - Wikipedia) .

Μια "προκλητική"  ομιλία που προσπαθεί να καταρρίψει  μύθους και  διατροφικές συνήθειες που είναι βασισμένες  στης χρήση ζωικών προϊόντων.
Ο χαρισματικός ομιλητής  Gary θα γεμίσει το μυάλο σας με "αηδιαστικά"   μεν αλλά αληθινά  στοιχεία σχετικά με τις  αγαπημένες μας  τροφές , και θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε το ρόλο των ζώων στη ζωή μας και να κάνετε τις δικές σας ηθικές επιλογές για τη σωματική και ψυχική σας υγεία .
 Το χαρισματικό  στιλ του Γιουρόφσκι είναι μοναδικό για όσους αγαπούν τα ζώα και έχετε κουραστεί από τη  βάρβαρη, βιομηχανοποιημένη και γεμάτη καρκινογόνα στοιχεία κρεοφαγία. Δε λέμε να γίνετε οπωσδήποτε βέγκαν , αλλά να προβληματιστείτε σχετικά με τα σκουπίδια που μας πλασάρουν οι έμποροι του κρεατοθανάτου .

Διαβάστε :«Το “βέγκαν” είναι τρόπος ζωής» - Ελλάδα - Επικαιρότητα - Τα Νέα ...

Ένωση των Βέγκαν | Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Paul Henry R.H.A. (1876-1958) - An Irish artist noted for depicting the West of Ireland landscape/Ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης που διακρίθηκε για την απεικόνιση του τοπίου της Δυτικής Ιρλανδίας

«Ο Paul Henry:  Ιρλανδός καλλιτέχνης που διακρίθηκε για την απεικόνιση του τοπίου της Δυτικής Ιρλανδίας σε ένα λιτό μετα-ιμπρεσιονιστικό σ...