Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

*ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑΚΗ: Με το μπαρδόν , Προεδράρα μου, που υποβάθμισα σε χαμηλότερη κατηγορία το ονοματεπώνυμό σου. Τι να κάνω όμως ο έρημος, όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως "δεν τραβάει η ομάδα"; Πώς να σε υπολογίζω για πρόεδρο ομάδας της Σούπερ Λίγκας, όταν αυτή παίζει  στη Β΄ Εθνική;Χρειάζεσαι επιγόντως μεταγραφές, αν θέλεις να ανεβείς κατηγορία.
Τα ανεμομαζώματα που σου έχουν απομείνει οδηγούν μαθηματικώς στα διαολοσκορπίσματα. 
Και μη μου πεις ότι με την επιστροφή του Ζήση Τσικαλάγια έχεις καμιά ελπίδα. Όσο κι αν αμολάς την καλούμπα μετά την κωλοτούμπα , ό,τι κι αν  λες,  φαντάζει ως  μια πελώρια αρλούμπα.

*ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ:Είναι γεγονός ότι το εκτόπισμά σου   περιόρισε  κάπως τους αντιπάλους σου που κυριαρχούσαν έως τώρα στο τερέν με συνεχείς επιθέσεις κατά της εστίας σας. Το κοουτσάρισμα δε που κάνεις απ΄τη στιγμή που εγκατέλειψες τη θέση σου στον αμαρτωλό στίβο δίνει την εντύπωση ότι η ομάδα σου  δεν είναι εντελώς κλινικώς νεκρή.Φοβάμαι  όμως , Βαγγέλαρε, ότι δεν έχει πλοίο για σας , δεν έχει οδό. Ετσι που τη ζωή μας   ρημάξατε  εδώ στην κώχη τούτη τη μικρή, ο διάολος θα σας πάρει.Γι΄αυτό σεμνά περπάτα και μίλα λίγο, για να μη φας στην κάλπη πολύ ξύλο!


*ΚΟΛΧΟΖΝΙΚΗ ΑΛΕΚΑ :Λίγο ακόμα θα ιδούμε το σοσιαλισμό ν' ανθίζει, τα σφυροδρέπανα  να λάμπουν στον ήλιο,  την κόκκινη  θάλασσα να κυματίζει, λίγο ακόμα, να σηκωθούμε από το οστεοφυλάκιο του Περισσού , λίγο ψηλότερα.
Καλό κουράγιο, αδέρφια του σοβιετικού κάτω κόσμου!

* ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ:

 Μες στα επαναστατικά σου τα βιβλία
με την κάθε λέξη  μάλλον έχεις μπλέξει
και σε πιάνει μία ευκολία
να πετάς σωρηδόν τη μπαλακία.

Κάθισε στο πιάνο σου λιγάκι
το τραγούδι της Αριστεράς να παίξεις
με ρεαλισμό, σοβαρότητα κι ευθύνη
να βοηθήσεις σοβαρά τη Ρωμιοσύνη.

*ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥΧΙΩΤΗ, 
γνήσιο εγγονό του Άρη Βελουχιώτη: 

Κρεμάλα στους δοσίλογους, φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, ανασκολόπισμα στους τροϊκανούς, έξω το Τέταρτο Ράιχ απ΄την Ελλάδα,
οι Ελλάδα στους Έλληνες , εμπρός Λαέ για την Ελλάδα, το δίκιο και τη λευτεριά, 
έξω το Lidl, η Siemens, η  Mercedes , η Volkswagen και η Miele από την πατρίδα μας!
Καλά πας, παλικάρι μου. Προχώρα ντουγρού για την κάλπη και λίαν συντόμως θα ανταμειφθείς. Από κει και πέρα δε σου εγγυώμαι τίποτα.Μετά την απομάκρυνση από τη κάλπη , όλα είναι δυνατά. Γι΄αυτό , σε παρακαλώ να προσέχεις...

*ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΓΙΩΡΓΟ:

Άπονη ζωή
δεν θέλαμε παλάτια κι αστέρια
να μας χάριζες ,
μια  ανταμοιβή
για μας τα ελληνοχριστιανικά παιδιά
ας χαλάλιζες.
Μας δέρνει  ο βοριάς
μας πίνει η βροχή
το αίμα της καρδιάς
γιατί είμαστε κωλοτούμπες Λαϊκοί
και Καραμπερικοί!

*ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ:

Ξεκίνησες  ως λέων και  εσυρρικνώθης εις κουνέλι.Διατί; Μήπως η ασάφειά σου και η σύγχυση που προκαλεί;
Οπωσδήποτε ήξεις, αφήξεις, ου εν πολέμω θνήξεις, αλλά το ζητούμενο
δεν είναι αυτό. Γνωρίζεις ότι έρχεται μεγάλη μπόρα για όλους.Κι εκεί τα
παλικάρια θα δείξουν τι αξίζουν. Φυσικά, το να κάθεσαι να  πυροβολείς απ΄τη γωνιά  δεν είναι παλικαριά. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι , πρέπει να έμαθες καλά τι σημαίνει αυτό όχι μόνο για την Αριστερά αλλά κυρίως για τον τόπο. Compris?
Ας ελπίσουμε πως ναι.

*ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ: 

Ψαρεύετε στα απόνερα της  δημοκρατίας . Σε καιρούς κρίσης σαν και τον δικό μας αρκετοί θα είναι οι "χάνοι" που θα πιαστούν στ΄αγγίστρι σας. Μην ονειρεύεστε  όμως μια νέα 4η Αυγούστου ή μια νέα 21 Απριλίου. Σύντομη θα είναι η βασιλεία σας. Βάζουμε στοίχημα ότι πολύ γρήγορα είτε θα βάλετε την ουρά σας κάτω από τα σκέλια είτε θα βρεθείτε εκτός νόμου;
Η Ιστορία ΔΕΝ επαναλαμβάνεται. Τα πατριωτιλίκια που πουλάτε είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ανήκετε μαζί με τον κομουνισμό στα σκουπίδια της Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Evolution of Mozart's Music/Η εξέλιξη της μουσικής του Μότσαρτ (1761-1791)

0:00 1761: Minuet in G major 0:46 1762: Minuet in F major 1:46 1763: Allegro in C major 2:16 1763: Violin Sonata in B-flat major, I. Al...