Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2006

Σύλληψη κακοποιών


Συνελήφθησαν στο Κολοράντο των ΗΠΑ οι διαβόητοι Λαμογιανοί κακοποιοί αδελφοί Ματσοκώστα, οι οποίοι βαρύνονται με καταλήψεις σχολείων, μεταφορές υγρών εν ώρα πτήσης και πλήθος άλλων τρομοκρατικών ενεργειών και απέδρασαν από τη χώρα μας κλέβοντας ένα Mirage 2004 από τη βάση της Τανάγρας. Οι διαβόητοι κακοποιοί έκτοτε διαβιούσαν ησύχως στις ΗΠΑ, όπου και άνοιξαν συνεργείο αυτοκινήτων στο Ντένβερ.
Η Εισαγγελία του Κολοράντο έδωσε στη δημοσιότητα την παραπάνω φωτογραφία με τη σκηνή της σύλληψης των Ματσοκωσταίων, δηλώνοντας ότι , σε περίπτωση καταδίκης των τρομοκρατών , αυτοί θα εκτίσουν την ποινή τους σε αμερικανικές φυλακές, ενώ ο σκύλος θα εγκλειστεί στη Βάση του Γκουαντανάμο, που θεωρείται ειδική για τη φιλοξενία ζώων.
"Θα σεβαστούμε τη Διεθνή Συνθήκη για την Απαγόρευση Κακομεταχείρισης των Ζώων" ανακοίνωσε ο Υπεύθυνος επί του Τύπου της Εισαγγελίας, Τζορτζ Όργουελ Τζούνιορ. " Για το λόγο αυτό θα εγκλείσουμε το χαϊβάνι στο Γκουαντανάμο, όπου θα βρει την περιποίηση που του αξίζει. ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lee (Lee) :Με αφορμή την ταινία που κυκλοφόρησε φέτος στους κινηματογράφους , θυμόμαστε την πιο ατίθαση γυναίκα-φωτογράφο όλων των εποχών Lee Miller

«H πορεία της Λι Μίλερ από μοντέλο του φωτογράφου Μαν Ρέι σε μία απ’ τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του Β’ Παγκοσμίου Πο...