Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2006

Διαγωνισμοί, διαγωνισμοί...


Ο Λαμογιανός Σπύρος Φαταούλας
ενώ ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη του
Παγκόσμιου Διαγωνισμού Καταβρόχθισης Σάντουιτς,
που διοργάνωσε και αυτή τη χρονιά η εταιρεία
Mac Filth (=ακαθαρσία).
Τελικά ο συμπαθής Σπύρος κατέλαβε την τρίτη θέση, αποσπάσας το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000 Ευρώ, μολονότι κατανάλωσε τον ίδιο αριθμό σάντουιτς ( 10 1/2 ) με τους δύο πρώτους νικητές. Απαρηγόρητος ο Σπύρος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τα εξής:
" Ευχαριστώ το Θεό της MAGNA LAMOGIANA και τη μάνα μου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αφιερώνω το μετάλλιό μου αυτό (σ.σ. το έδειξε με περηφάνια στις κάμερες) σε όλους τους Λαμογιανούς που πίστεψαν σε μένα.
Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες,
γιατί οι όλοι οι διαγωνισθέντες ήταν ισοδύναμοι.
Εγώ πριν από τον αγώνα δυστυχώς ήμουν δύο κιλά βαρύτερος από τους αντιπάλους μου κι αυτό, ξέρετε, είναι καταδικαστικό σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Όλα οφείλονται στην καταραμένη δυσκοιλιότητα που με ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Έτσι δεν μπόρεσα να... καταλαβαίνετε τι εννοώ, παρ' όλο που πέρασα όλο το βράδυ στην τουαλέτα, και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε."
"Δεν πειράζει , πρόσθεσε ο προπονητής του Γιάννης Αχόρταγος ,
ο Σπύρος είναι νέος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει του χρόνου.

Εμείς από αύριο θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε . Με τη σκληρή προπόνηση θα βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες και κυρίως θα βρούμε τον τρόπο να ...μη μένει από λάδια ο κινητήρας μας.Και κάτι άλλο ακόμη: Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να καταλάβει ποιο είναι το σπορ που ταιριάζει περισσότερο στην ψυχοσύνθεση των Λαμογιανών και να ενισχύσει την Ομοσπονδία μας με γενναία κονδύλια. Υπάρχουν άπειρα ταλέντα στη MAGNA LAMOGIANA που δυστυχώς μένουν αναξιοποίητα ελλείψει χρημάτων. Δεν είναι κρίμα κι άδικο αυτό;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...