Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2006

Προς gerontakos...


Προς gerontakos.blogspot.com:

Αγαπητέ κύριε Γεροντάκο, σας εξομολογούμαι ότι
μετά τη συνταξιοδότησή μου
προτίθεμαι να ασχοληθώ με το όνειρο της ζωής μου:
Θα γίνω καλλιεργητής ψευδαισθήσεων, προσφέροντας στον κοσμάκη ηλεκτρονικώς ό,τι του προσφέρουν οι πολιτικοί μας με τους κομματικούς τους μηχανισμούς.
Θα του προσφέρω, φυσικά έναντι αμοιβής, φύκια για μεταξωτές κορδέλες,
θα τον παραμυθιάζω με κολακείες , θα τον σαγηνεύω
με ωραία λόγια , θα τον τρομοκρατώ με κινδύνους που απειλούν τη ζωή και την περιουσία του, θα του υπόσχομαι λαγούς με πετραχήλια , με τελικό προορισμό τη βασιλεία των ουρανών.
Επειδή το έργο αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο και υπερβαίνει τις δυνάμεις ενός blogger , ζητώ τη συνδρομή σας.
Ζητώ από σας να συνεργαστούμε σε ισότιμη βάση, ιδρύοντας μιαν εταιρεία
ηλεκτρονικής χειραγώγησης του κοινού, όπως έκανε ο Μπιλ Γκέιτς με τη Microsoft του. Με τον τρόπο αυτό σιγά σιγά θα εκτοπίσουμε από τον Ιστοχώρο όλους τους άλλους Bloggers και θα διαπραγματευτούμε με τις πολυεθνικές για προνομιακές καταχωρήσεις αγγελιών τους.
Σας διαβεβαιώ ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε γίνει διάσημοι και πλούσιοι, θα πηγαίνουμε στα καλύτερα μέρη , θα τρώμε σε πανάκριβα εστιατόρια και θα κοιμόμαστε με τα καλύτερα μοντέλα τoυ Ιnternational Fashion Club. Το πρωί , πριν να φύγουμε για την εταιρεία μας , θα τους χαρίζουμε ένα Rolex ή ένα Smart κατά κανόνα χρώματος λαχανί.
Όμως σταματώ εδώ, γιατί είναι καλύτερο να σας αναλύσω το σχέδιό μου από κοντά.
Τι λέτε για ένα ραντεβού την Τρίτη το βράδυ στο Ηλέκτρα Παλάς, όπου μεταξύ αστακομακαρονάδας και σαμπάνιας θα μπορέσουμε να βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής;
Αναμένω εναγωνίως την απάντησής σας...
Με βαθύτατη εκτίμηση
kakaratzas.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...