Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2006

Μαριάννα Κορομηλά (2)

Ελληνικά Ρεζιλεμένα Τακίμια . Αναισχύντων Επίγονοι

ΕΡΤ.ΑΕ : Εκεί όπου οι αναίσχυντοι ασχημονούν ανέκαθεν, εκεί όπου τα λεφτά του ελληνικού λαού τραγανίζονται ηδονικά από τα τρωκτικά του εκάστοτε κομματικού παρακράτους, με αντάλλαγμα τα δήθεν Δελτία Ειδήσεών τους και τις δήθεν ψυχαγωγικές και μορφωτικές εκπομπές τους, εκεί όπου η ρεμούλα, η αργομισθία και το ψέμα είναι τα σύμβολα της πιο θρασείας κρατικής (εν Ευρώπη των 25) ραδιοτηλεοπτικής πλύσεως εγκεφάλου, με τα λεφτά του κοσμάκη. Ήγουν, τουτέστιν, δηλαδή , εν άλλοις λόγοις , ήτοι: φορολογούμαστε , για να πληρώνουν ...κομματόσκυλα , για να μας... παραμυθιάζουν!

ΕΡΤ. ΑΕ.: Εκεί όπου επίσης υπήρχαν ανέκαθεν "εστίες πολιτισμού" αισθαντικών και σοβαρών οραματιστών , που έδωσαν (και ορισμένοι δίνουν ακόμη) μάχες καθημερινές, για να υψώσουν προχώματα αντίστασης στις αλλεπάλληλες επελάσεις του νεοβαρβαρισμού.Χατζηδάκης, Ρεζάν, Αναγνωστάκης, Διακογιάννης, Πετρίδης, Κογκαλίδης,Παπαστεφάνου, Κουρουπός,Κυπουργός, Σακκάς, Μαυρουδής, Γιαννάτου, Κεραμάνης, Λεοντής, Μαρκόπουλος, Ξυδάκης , Μαμαγκάκης, Πολίτης, Μαυρουδής, Χριστιανόπουλος, Σινόπουλος, Πατρίκιος, Βασιλικός, Μάρκαρης, Κριεζή, Μαραγκόπουλος,Κοροπούλης, Παπαγιώργης, Κοντός, Τούλας, Κακίτση, Ιωάννου, Μπλιάτκας, Βολονάκης, Ζαφείρης, Θεοδωρίδης, Ασλανίδης, Κουτσούκος, Χαραλαμπίδου, Δερμεντζόγλου, Κορδομενίδης,Μήτρας, Κυρτζάκη : μερικά μόνο ονόματα από τα τόσα που περιμένουν στη σειρά για να τα μνημονεύσω και τ' αδικώ με την αποσιώπησή τους .

Αλλά τι σημασία έχει η μνημόνευση, όταν όλα τους μοιάζουν σαν μια ατέλειωτη σειρά νεκρών σε αγγελτήριο θανάτου;Γιατί περί "θανάτων" θα πρέπει να μιλάμε από δω και μπρος, καλοί μου αναγνώστες. Με τη φόρα που έχουν πάρει οι γενίτσαροι του Καίσαρα Costakius, θα τους ξεπαστ
ρέψουν όλους τους καλούς από την ΕΡΤ! Εχθές κιόλας "έκοψαν" με συνοπτικές διαδικασίες την Κορομηλά, τα τσακάλια των Ρουσοπουλοπαυλοπουλαίων μας. Ποιαν ; Τη Μαριάννα την πεφωτισμένη, την παιδαγωγό, που μόρφωσε δυό γενιές Ελλήνων με τα εκπληκτικά οδοιπορικά της ! Μαζί μ' αυτή δεν ανανεώθηκε η σύμβαση σε εκατοντάδες ανεξάρτητους παραγωγούς, που έδιναν έναντι ψυχίων το σπάνιο αίμα τους σε εκπομπές υψίστης σπουδαιότητας. Αποψίλωσαν το Πρώτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα , αποδεκάτισαν το Τρίτο, εξανάγκασαν σε παραίτηση με το "έτσι θέλω!" καταξιωμένες προσωπικότητες από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της ΕΡΤ3.
Ποιοι οι δολοφόνοι τους;
ΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ, ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!

Κι εμείς τι κάνουμε; Θα αφήσουμε όλη αυτή τη λεχριτίλα που βυσσοδομεί
να μας πάρει αμπάριζα;
ΛΟΙΠΟΝ , ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ: ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΑΛΙΑ! ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΛΛΙΩΣ ,
MΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ,
ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...