Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2012

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...

"Απεργία δίχως μπάχαλο είναι...

«Η πρόταση της Επιτροπής υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο, που είδε το φως της δημοσιότητας και προβλέπει ακύρωση ή αυστηρό περιορισμό των διαδηλώσεων στο Κέντρο της Αθήνας, με ταυτόχρονη δέσμευση των Συνδικάτων, τόσο όσον αφορά στο χρόνο διεξαγωγής τους όσο και την έκταση των εκδηλώσεων, αποτελεί ουσιαστικά 'αντιγραφή' μιας αυταρχικής πρότασης που προ διετίας είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, και στοχεύει ουσιαστικά στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων», καταγγέλλει  η ΑΔΕΔΥ. 

 ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...
 
Αμετανόητοι οι ηθικοί αυτουργοί των αλλεπάλληλων εγκλημάτων κατά της Αθήνας και των εργαζομένων τους. Αυτοί που με τις χιλιάδες  πορείες διαμαρτυρίας τους έχουν διαλύσει κάθε έννοια δημοκρατικής προβολής των αιτημάτων των  εργαζομένων. Οι ανίκανοι, τα κομματόσκυλα , οι βολεμένοι, οι ανιστόρητοι , οι αναίσχυντοι...
Συνειδητά αναστατώνουν το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αδιαφορώντας εάν θα καταστραφούν κτίρια, εάν καούν μαγαζιά, εάν σκοτωθούν άνθρωποι. Οι συνδικάλες της συμφοράς θα έπρεπε προ πολλού  να έχουν  κλειστεί στη φυλακή  διότι ξέρουν ότι θα γίνουν έκτροπα και δεν περιφρουρούν  τις πορείες τους , γνωρίζουν  τα σχέδια των υπανθρώπων του χάους και δεν τα ματαιώνουν. Αναστατώνουν την κυκλοφορία , γίνονται υπαίτιοι για την επιβάρυνση της υγείας χιλιάδων ανθρώπων με τα χημικά που ρίχνονται κατά των ανθρωποειδών, διώχνουν τους τουρίστες από τις πόλεις.
Λένε ότι διεκδικούν εργασιακά δικαιώματα,  αλλά γίνονται οι υπαίτιοι απολύσεων για τους  χιλιάδες εργαζομένους   στις εκατοντάδες επιχειρήσεις των ιστορικών κέντρων. 
Η Πολιτεία οφείλει να τερματίσει μια για πάντα την εγκληματική δράση των ηθικών δολοφόνων των πόλεών μας. Οφείλει να απαγορεύσει την οποιασδήποτε μορφής  διατάραξη της ζωής των ιστορικών κέντρων των ελληνικών πόλεων.  Από δώ και μπρος οι συγκεντρώσεις , οι πορείες και οι διαδηλώσεις  των διαφόρων φορέων πρέπει να γίνονται σε χώρους που δε θα παραλύουν την οικονομική, κοινωνική  και πολιτιστική ζωή των πόλεων: σε απομονωμένα άλση, απομακρυσμένες μεγάλες πλατείες και στάδια. Εκεί  μπορούν να προβάλλουν  μαζικά και με  όλη τους την άνεση τα όποια αιτήματά τους , χωρίς να χρειάζονται οι ομηρικές μάχες για να "καεί το μπουρδέλο η βουλή" ή  να επιβληθεί "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" ,  πολεμικές επιχειρήσεις...  Ιρακινού τύπου, που  κάθε φορά μετατρέπουν τις πόλεις μας σε στάχτη και  μπούρμπερη.
...βραδιά χωρίς φεγγάρι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...