Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ





Ημερίδα για την Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων

Θεσσαλονίκη, 12-13 Δεκεμβρίου 2008

Η Διεθνής μη Κυβερνητική Οργάνωση INTER-SYNERGY και το κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "ΝΟΗΣΙΣ" διοργανώνουν στις 12 και 13 Δεκεμβρίου (9.30 πμ) στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με θέμα "Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων": Το Ευρωπαϊκό Νομικό Πλαίσιο, Βέλτιστες Πρακτικές και Νέες Τεχνολογίες". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα καθώς και με το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ και θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Κέντρου "ΝΟΗΣΙΣ" .

Εναρκτήριες ομιλίες θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του Κέντρου "ΝΟΗΣΙΣ" Γιάννης Αντωνόπουλος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Γιώργος Κασιμάτης και η Πρόεδρος της INTER-SYNERGY Έρση Αμπατζή. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν επίσης ο Επίτιμος Πρόεδρος της INTER-SYNERGY και διευθυντικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Κρεμλής καθώς και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας.

Οι θεματικές ενότητες θα καλύψουν τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το νομικό πλαίσιο που αφορά τη διαχείριση των αποβλήτων στην Ελλάδα καθώς και τον ρόλο των νέων Τεχνολογιών προς την κατεύθυνση ανάπτυξης πιο βελτιωμένων πρακτικών στον τομέα αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας (+30) 210 32 78 911 (Αθήνα)

Εκπρόσωπος Τύπου (+30) 6943 100 303 (κινητό)

(+33-3) 881 74356 (Στρασβούργο)

e-mail : leonidas.antonakopoulos@europarl.europa.eu

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ

6o χλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης (απέναντι από το Mediterranean Cosmos)

Τηλέφωνο: 2310 483 000

Fax: 2310 483 020

info@noesis.edu.gr

www.noesis.edu.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...