Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!



Όλα τα έχουμε δει , όλα τα έχουμε υποστεί, φαίνεται όμως ότι δεν ήταν αρκετά για τους εγκεφάλους που σχεδιάζουν το μεταμνημονιακό μέλλον μας.
Τώρα αποφάσισαν να "κυκλώσουν" κυριολεκτικά τις πόλεις μας , βάζοντας τέλος εισόδου-εξόδου  στους κατοίκους και τους επισκέπτες τους ,   όπως ακριβώς έκαναν οι Αρχές των οχυρωμένων πόλεων  κατά την αρχαιότητα, τον μεσαίωνα και την Τουρκοκρατία . Το διεστραμμένο υπόρρητο σύνθημα  « Διόδια στις Εθνικές σε απόσταση  “όσο διαρκεί ένα τσιγάρο”! » έχει μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για όλους τους οδηγούς.
Πρόσφατα, η Εγνατία Οδός, επινόησε , πήρε την έγκριση από το σχετικό Υπουργείο (!) και δημοπράτησε το έργο κατασκευής διοδίων, στον... εξωτερικό περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στα όρια των δήμων Κορδελιού-Ευόσμου και Ωραιοκάστρου.
Συγκεκριμένα, τα διόδια θα κατασκευαστούν την είσοδο και έξοδο του κόμβου Κ-3 της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο, σε σημείο που βρίσκεται πίσω ακριβώς από τα κοιμητήρια Ευόσμου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Το τίμημα για διέλευση των διοδίων για ΙΧ αυτοκίνητα θα είναι το "ευτελές"  ποσό των 0,50 ευρώ , όπως λένε υποκριτικά  οι πονηροί  "υπεύθυνοι",  που σίγουρα θα αυξηθεί πολλαπλώς στο μέλλον,αν βασιστούμε στην πικρή εμπειρία που έχουμε από το παρελθόν. 
Περιττό είναι να πούμε τι σημαίνει αυτό, σε κόστος και ταλαιπωρία,  για τους κατοίκους της περιοχής , που  χρησιμοποιούν καθημερινά το συγκεκριμένο κομμάτι για να μεταβούν στις δουλειές τους...
Άντε , και  ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...