Παρασκευή, Απριλίου 18, 2008

Εν τη ενώσει η ισχύς!


Σκίτσο από το Βήμα, 25/3/2006.


Παναγιώτης Ψωμιάδης: « Το 2010 πάω για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Ο αποτυχημένος , ο ανεπαρκέστατος , ο προκλητικός ξερόλας, ο σκοταδιστής , έχει το θράσος να λιγουρεύεται και το δημαρχιακό θώκο της συμπρωτεύουσας!
Δυστυχώς θα τα καταφέρει , γιατί είναι άσος στα επικοινωνιακά κόλπα και στις μεταμφιέσεις.

Εκτός εάν ... εκτός εάν έχει απέναντί του τον κατάλληλο άνθρωπο, τον σοβαρό , τον μορφωμένο, τον δυναμικό , αυτόν που θα έχει όραμα και ρεαλιστικές προτάσεις , για να βγάλει την πόλη από τα τραγικά αδιέξοδά της.
Ιδού λοιπόν η μεγάλη πρόκληση για τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά αυτήν την πόλη: να συγκροτήσουν από τώρα ένα πλατύ μέτωπο για τη σωτηρία της , έναν υπερκομματικό κολοσσό που θα υποχρεώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τις απειράριθμες ομάδες των «καθαρών» , των «αδιάφθορων» και των «συνεπών» να συνεργαστούν χωρίς ιδιοτέλεια και έπαρση, πετώντας στη θάλασσα τη μυωπική νοοτροπία τους, που τους κάνει επί τρεις δεκαετίες να προστατεύουν τα ψωραλέα δεντράκια τους , ενώ δίπλα τους οι ανίκανοι Ψωμιάδηδες υλοτομούν ανενόχλητοι ολόκληρο δάσος.

1 σχόλιο:

Saq είπε...

Δυστυχώς φίλε μου έχεις δίκιο σε όσα λες,Το θέμα είναι ότι ελάχιστοι το καταλαβαίνουν.Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τέτοιοι που είμαστε, αυτοί μας αξίζουν!

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...