Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΣ


ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΣ
Γενική Πρόγνωση με εξειδικευμένους στόχους

ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μαξίμου Οσίου του ομολογητού

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΛΙΟΥ ,γεγονός που μας προδιαθέτει για να ρίξουμε ρεμβαστικές ματιές στο πέλαγος, καθισμένοι σ' ένα τραπέζι παρά θίν' αλός και έχοντας μπροστά μας τα εξής ορεκτικά: τραγανιστά ψιλόψαρα, ντελμπεντέρικο γαμοπίλαφο, αυθεντική "σαλάτα όπως της γιαγιάς" , ελιές σαλμάδες Χαλκιδικής , πιπεράτη κρητικοπούλα κοπανιστή και ντελικάτο τσίπουρο κοζανίτικο.

Οπωσδήποτε η καλή παρέα είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ αυτής της μέρας, γι' αυτό προσέξτε πολύ ποιον θα συναναστραφείτε σήμερα. Εάν έχετε την παραμικρή υποψία ότι ο άνθρωπος που σκέφτεστε να καλέσετε στο θαλασσινό τραπέζι σας έχει εισοδήματα μεγαλύτερα του ποσού που δηλώνει στην Εφορία, τότε μη διστάσετε και καλέστε τον, διότι (πού ξέρετε;) μπορεί να προκύψει κάτι καλό και για σας.
Τα άστρα σήμερα είναι ιδαίτερα ευνοϊκά για τους φορολογούμενους των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 13, για τους βενζινοπώλες των εθνικών μας οδών και των νήσων του Αιγαίου, για τους ακτοπλόους εφοπλιστές μας και για τις μετεωρολογούσες που φοράνε μπικίνι και το όνομά τους τελειώνει σε -ούλα.

Η σημερινή ημέρα είναι καλή και για τα κεντροφόρα και κερασφόρα ζώδια που νοιάζονται πώς θα αποκτήσουν περισσότερα υλικά αγαθά ή θα αποταμιεύσουν πιο πολλά χρήματα.
Για το σκοπό αυτό επιβάλλεται και μια μικρή οικονομική θυσία , προκειμένου να διαθέτουν την ανάλογη σωματική και ψυχική ευεξία. Ας επισκεφθούν χωρίς δισταγμό το πλησιέστερο ινστιτούτο καλλονής για ένα καλό μασάζ , μια ριζική αποτρίχωση , ενώ οι πιο τολμηροί από σας ας βάψουν τα μαλλιά τους στα ευνοούμενα χρώματα του Δία, το καροτί, το μελιτζανί και το βιολετί με μπλε ανταύγειες.
Προσοχή! Η Παρθένος σήμερον βρίσκεται δυστυχώς υπό την επίδραση της δυσαρμονικής όψης της σελήνης, που, σε συνδυασμό με την αρνητική πλανητική ώρα του μοχθηρού Κρόνου, δημιουργεί ένα πλέγμα αφόρητων καταστάσεων που αναστατώνει το σώμα και ξεσαλώνει το πνεύμα. Όχι λοιπόν στις τυχαίες γνωριμίες , προπαντός με macho Τοξότες, στις αγορές με πιστωτικές κάρτες , στις αναλήψεις χρημάτων από ερημικά ΑΤΜ και στις χειραψίες με πολιτικούς που αλωνίζουν το παραθεριστικό σας κέντρο.Είναι γεμάτοι μικρόβια...

Η σημερινή ημέρα για τις/τους Παρθένους ας αναλωθεί σε συντηρητικές κινήσεις: αναθερμάνετε π.χ. τα αισθήματά σας για τα στενά σας πρόσωπα και χαρίστε τους το χαμόγελο που τους στερείτε επί μήνες, δείτε με καλή διάθεση ένα επεισόδιο των Κακών Πεθερών, αποφύγετε τα δελτία ειδήσεων των 8, απαγορέψτε στον εαυτό σας κάθε σκέψη περί των οικονομικών σας, πιείτε ένα ποντς φρούτων με δύο τρίτα βότκας , διαβάστε εξονυχιστικά την αγαπημένη σας αθλητική εφημερίδα, επενδύστε , τέλος πάντων, στις θετικές αξίες της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Schubert: The Last Three String Quartets/Τα τρία τελευταία κουαρτέτα εγχόρδων του Σούμπερτ

Schubert: The Last Three String Quartets Brilliant Classics     Τα τρία τελευταία κουαρτέτα εγχόρ...