Κυριακή, Αυγούστου 16, 2009

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από το κόμμα ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ φιλόδοξα άτομα που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική. Εκτός από τα τυπικά προσόντα, απαιτούνται ΗΘΟΣ, ΤΙΜΙΟΤΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Προσοχή: η ειλικρίνεια των τελευταίων θα ελεγχθεί από Ανιχνευτή Αλήθειας τελευταίου τύπου.

* ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από το κόμμα ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ υποψήφιοι για τις υπό κατάρτιση λίστες του, ενόψει επικείμενων εκλογών. Βασική προϋπόθεση ότι δε θα είναι γόνοι παλαιών πολιτικών.

* ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ επιθυμεί συνεργασία αποκλειστικώς με νέους και νέες που διαθέτουν λογοτεχνικό τάλαντο. Σκοπός της συνεργασίας η συγγραφή έργων ΒΙΑΣ και ΣΕΞ βασισμένων σε βιωματικές εμπειρίες των συγγραφέων κατά την περίοδο της νηπιακής τους ηλικίας.

* ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σκηνοθέτες του εσωτερικού και εξωτερικού , που θα αναλάβουν το ανέβασμα έργων του αρχαίου ελληνικού ρεπερτορίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισυνάψουν στις αιτήσεις τους , εκτός από το βιογραφικό τους, και δύο τουλάχιστον γνωματεύσεις από έγκριτα ψυχιατρικά ιδρύματα ότι έχουν σώας τα φρένας τους.

*ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ζητεί απεγνωσμένως πολιτισμένους θεατάς,
που κυρίως δεν θα ποδοκροτούν τη στιγμήν που ορύονται κατά του σκηνοθέτου,
διότι κινδυνεύει σοβαρώς η υγεία του κοίλου του.

* ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟΝ ΩΔΕΙΟΝ ενδιαφέρεται ζωηρώς να γνωρίσει εις την σκηνήν του σοβαρά καλλιτεχνικά σχήματα και καταξιωμένας προσωπικότητας της Τέχνης , πλην της κυρίας Μαρινέλας και του κυρίου Σπανουδάκη.

* ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπουλούκι , για να πλαισιώσει γνωστότατο ηθοποιό-σκηνοθέτη για το ανέβασμα της Λυσιστράτης.

*Ζητείται κατά συρροήν βιαστής για αυθεντική σκηνή βιασμού σε πρωτοποριακό
έργο, που θα ανεβαστεί προσεχώς από την πειραματική σκηνή γνωστού θεάτρου. Καλός μισθός , ανωνυμία εξασφαλισμένη.

*ΖΗΤΕΙΤΑΙ επειγόντως τσακάλι με άρτιες γνώσεις λογιστικής ή λογιστής που γνωρίζει την τσακαλική. Προϋπηρεσία σε Κλαμπ μεγάλου παραθεριστικού κέντρου της Ελλάδας απαραίτητος.

* ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ταριχευτές και μακιγιέρ οικιακών ζώων από σοβαρό οίκο τελετών των Βορείων Προαστείων.

*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, που θα αναλάβουν την παρουσίαση του βραδινού δελτίου ειδήσεων γνωστού καναλιού ΓΥΜΝΟΙ!

* ΖΗΤΕΙΤΑΙ ιδιοκτήτης πλοιαρίου , για να μου διεκπεραιώσει
με υψηλή αμοιβή
μια υπόθεση από τα Τουρκικά παράλια σε παρακείμενη νήσο του Αιγαίου...

*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. (Σύλλογος Φίλων Πρασίνου ΑΤΤΙΚΗΣ , Τηλ. 69..........)

*ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΥΤΟ! Ζητώ να επιλέξω τους μελλοντικούς καταπατητές μου. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Μοναστήρια αποκλείονται.

* Σοβαρό περιοδικό ζητεί να φωτογραφίσει ημιυπαίθριους χώρους που δεν έχουν καλυφθεί. Οι ιδιοκτήτες τους θα αμειφθούν. Τηλεφωνήστε στο 210 49.......

*ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: