Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020

Η δημοσιογραφία της Αλήθειας στο στόχαστρο των ακροδεξιών


Απειλές κατά της “Εφ.Συν.” μετά τις αποκαλύψεις για το ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών”:

«Κάποιους στενοχώρησαν, καθώς φαίνεται, οι αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» στο φύλλο της Τρίτης 15/9 για τη σχέση των συμμετεχόντων στο ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι της Κρήτης με τις άλλες διαδηλώσεις εναντίον της χρήσης μάσκας στο Ηράκλειο.

Πρόσωπα που κατά δήλωσή τους σχετίζονται με τις αποκαλύψεις απείλησαν χθες το μεσημέρι καλώντας από την Κρήτη στο τηλεφωνικό μας κέντρο και ζητώντας να διαγραφεί το σχετικό δημοσίευμα από το efsyn.gr. «Αν δεν κατέβει με το καλό σε μια ώρα, θα κατέβει με άλλο τρόπο», ήταν μια από τις πολλές απειλητικές φράσεις που διατύπωσαν.

Από την πλευρά της εφημερίδας προτάθηκε στους απειλούντες να αποστείλουν επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία δεσμευτήκαμε να δημοσιοποιήσουμε. Μέχρι την ώρα που έκλεινε η εφημερίδα δεν είχαμε λάβει κάποια επιστολή και φυσικά το σχετικό άρθρο δεν έχει διαγραφεί από το efsyn.gr. Περιττό να δηλώσουμε ότι η «Εφ.Συν.» δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και δεν υποστέλλει τη σημαία της ενημέρωσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...