Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2020

ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ,ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ



Ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπειου σε Χαρδαλιά και ΝΔ:

« Στην Μάνδρα δεν είχαμε προβλέψει το φαινόμενο. Στην Εύβοια και στην Χαλκιδική πέρυσι το είχαμε προβλέψει και είχαμε προειδοποιήσει»!


Επικό χαστούκι από τον Κ. Λαγουβάρδος: Ο νονός του «Τηλέμαχου», της «Υπατίας», της ...Κώστα Λαγουβάρδο, Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στα ψεύδη Χαρδαλιά αλλά και κυβερνητικών κύκλων που προσπαθούν να περάσουν την γραμμή ότι για την τραγωδία με τις πλημμύρες στην Εύβοια που στοίχισαν 8 νεκρούς συμπολίτες μας έφταιγε η ΕΜΥ που δεν είχε προειδοποιήσει για το μεγάλο ύψος της βροχόπτωσης.
 Παράλληλα, καταρρίπτει με στοιχεία και την αήθη και παραπλανητική "σύγκριση",  που από την πρώτη στιγμή  προσπάθησε να περάσει ο υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την τραγική θεομηνία στην Μάνδρα πριν από 2 χρόνια!
«Στην Μάνδρα δεν είχαμε προβλέψει το φαινόμενο. Στην Εύβοια και στην Χαλκιδική πέρυσι το είχαμε προβλέψει και είχαμε προειδοποιήσει» αναφέρει ο Κ Λαγουβάρδος βάζοντας επιστημονικό … τέλος στις κυβερνητικές ανακρίβειες και τον εύκολο λαϊκισμό, ενώ επισημαίνει ότι «είχαμε ειδοποιήσει για τα πολύ ισχυρά φαινόμενα που θα συμβούν στην Εύβοια από μέρες» και πως  τα νούμερα που ανέφερε ο Ν. Χαρδαλιας ( ότι δήθεν έπεσε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα νερού από εκείνην που ανέφεραν τα δελτία της ΕΜΥ) είναι αυθαίρετα και στηρίζονται σε αλγόριθμο και όχι σε πραγματικές μετρήσεις! «Από εκεί και πέρα » είπε  «είναι σημαντικό, ανεξαρτήτως του τι λέει η προβλέψη, τι γίνεται όταν εξελίσσεται το φαινόμενο. Ό,τι και να έχουν πει τα μοντέλα υπάρχει η πραγματικότητα. Όταν αρχίσει και εξελίσσεται ένα φαινόμενο - δεν συμβαίνει μέσα σε μισή ώρα, κράτησε επτά ώρες γίνονται μετρήσεις, υπάρχουν διαδικασίες για να τις μεταδώσουμε στην πολιτεία και στους πολίτες με έναν τρόπο ώστε να προφυλαχθούν. »…
Τέλος ο κ. Λαγουβάρδος, σε σχέση με την απουσία του 112 για το οποίο ο  υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ισχυρίστηκε ότι «καλά έκανε και δεν λειτούργησε γιατί έτσι … σώθηκαν ζωές!»,  είπε: «Εγώ θα ήθελα, αν ήμουν πολίτης, να πάρω ένα μήνυμα που θα λέει, ξέρετε σε έναν κοντινό σας σταθμό η βροχή ξεπερνά πάρα πολύ ένα όριο».

Οι μετεωρολόγοι διαψεύδουν Χαρδαλιά για τις φονικέςπλημμύρες στην Εύβοια ...https://newmedia.thebest.gr/i/w630/uyhzzibphx5f310f23e1125.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...