Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2020

Τα ήθελε και τα έπαθε: Θετικός ο ακροδεξιός Μπολσονάρου στον κορωνοϊό!Βραζιλία: Ο ακροδεξιός Ζ.Μπολσονάρου δίνει και στρατιωτικές βάσεις ...

Ο ακροδεξιός Ζαίρ Μπολσονάρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο άνθρωπος που έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη, ο ακροδεξιός που προέτρεπε τον κόσμο να μη φοράει μάσκα, ούτε άλλωστε ο ίδιος φορούσε, την πάτησε. Σαν να το επιζητούσε είτε από βλακεία είτε γιατί πράγματι νόμιζε ότι ο ιός δεν κολλάει, τελικά κόλλησε ο ίδιος.
Την ανακοίνωση ότι είναι θετικός, την έκανε ο ίδιος ο ακροδεξιός Βραζιλιάνος πρόεδρος στην κρατική τηλεόραση. Από τους χειρισμούς του Μπολσονάρου, η Βραζιλία είναι η δεύτερη χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες του Τραμπ σε αριθμό νεκρών από τον κορωνοϊό. Έχει περισσότερους από 65.000 νεκρούς και περισσότερο από 1,6 εκατομμύρια κρούσματα.
Και όλα αυτά γιατί ο Μπολσονάρου έλεγε ότι ο ιός δεν είναι τίποτε, δεν χρειάζονται μέτρα προστασίας δεν χρειάζεται ο κόσμος να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας. Μάλιστα ο ίδιος έλεγε πως ακόμη και εάν προσβληθεί από τον ιό θα γίνει αμέσως καλά γιατί έχει αθλητική κράση. Και τελικά κόλλησε.
Ο Μπολσονάρου τις τελευταίες ημέρες είχε 38 πυρετό και επίμονο βήχα που δεν υποχωρούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...