Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2020

Οι Τραμπ : μια δυσλειτουργική οικογένεια , που δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/510utyjG2kL._SX329_BO1,204,203,200_.jpg«Πάρα πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο» 

Ένα βιβλίο για τους Τραμπ . Η ανιψιά του διαβόητου προέδρου περιγράφει «έναν εφιάλτη από τραύματα, καταστροφικές συμπεριφορές και έναν τραγικό συνδυασμό αμέλειας και κακοποίησης» και εξηγεί τους μηχανισμούς «μιας από τις πιο ισχυρές και δυσλειτουργικές οικογένειες».

Η ψυχολόγος Μέρι Τραμπ σε αυτοβιογραφικό βιβλίο, σύμφωνα με τον εκδότη της, θα «εξηγήσει πώς ο θείος της έγινε ο άνθρωπος που απειλεί την παγκόσμια υγεία, την οικονομική ασφάλεια και τον κοινωνικό ιστό».
Ένα νέο, αυτοβιογραφικό βιβλίο υπόσχεται να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από την οικογενειακή ζωή του Ντόναλντ Τραμπ. Συγγραφέας η ανιψιά του, η ψυχολόγος Μέρι Τραμπ, η οποία σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, Simon & Schuster, θα περιγράψει «έναν εφιάλτη από τραύματα, καταστροφικές συμπεριφορές και έναν τραγικό συνδυασμό αμέλειας και κακοποίησης» που εξηγεί τους μηχανισμούς «μιας από τις πιο ισχυρές και δυσλειτουργικές οικογένειες».https://pbs.twimg.com/media/EatGv7GU0AEC7SM.png

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian» ο Τραμπ προσπαθεί να εμποδίσει την έκδοσή του.
Το βιβλίο λέγεται «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» («Πάρα πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο») και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου.

Πηγή των New York Times

Η Μέρι Τραμπ φέρεται να υπήρξε βασική πηγή για το βραβευμένο άρθρο της εφημερίδας «New York Times» σχετικά με τις φορολογικές υποθέσεις της οικογένειας Τραμπ. Πώς όμως εξασφάλισε τόσες πληροφορίες; Η μοναδική ανιψιά του Προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου, πέρασε ένα σημαντικό μέρος της παιδικής ηλικίας της στο σπίτι των παππούδων της στο Κουίνς, όπου μεγάλωσαν ο Ντόναλντ και τα τέσσερα αδέρφια του.
Η περιγραφή του βιβλίου συνεχίζει ως εξής: «Η Μέρι Τραμπ εξηγεί πώς συγκεκριμένα γεγονότα και οικογενειακά μοτίβα δημιούργησαν τον κατεστραμμένο άντρα που αυτή τη στιγμή κατέχει το Οβάλ Γραφείο, καθώς και την επιβλαβή σχέση ανάμεσα στον Φρεντ Τραμπ και τους δύο μεγαλύτερους γιους του, Φρεντ Τζούνιορ και Ντόναλντ». Ο Φρεντ Τζούνιορ ήταν ο πατέρας της Μέρι, που εγκατέλειψε την οικογενειακή επιχείρηση και πέθανε το 1981 μόλις σε ηλικία 42 ετών, εξαιτίας των προβλημάτων καρδιάς που του είχε προκαλέσει ο αλκοολισμός.
Πόσο αξιόπιστη πηγή είναι όμως η ανιψιά του Τραμπ; Σύμφωνα τουλάχιστον με τον εκδοτικό οίκο που ανέλαβε το βιβλίο της, «έχει την παιδεία, την οξυδέρκεια και την οικεία σχέση που απαιτούνται για να αποκαλύψει τα ευαίσθητα σημεία του Ντόναλντ και της υπόλοιπης οικογένειάς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...