Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020

Ο ΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΑΡΚΑΣ

https://pbs.twimg.com/media/EZPtF8zXQAASe84?format=jpg&name=smallΟ ΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΑΡΚΑΣ 


Λένε ότι ο πάλαι ποτέ αντισυμβατικός  Αρκάς γέρασε, πως  κάτσιασε η ψυχή του, συμβιβάστηκε με ένα σύστημα που άλλοτε καυτηρίαζε αλύπητα. Τα τελευταία χρόνια έχει πάθει ψύχωση με την Αριστερά . Τη σατίρισε αλύπητα και εξακολουθεί να ρίχνει τις καμακιές του . Τις περισσότερες  φορές άδικα, με εμπάθεια και ένα απύθμενο ύφος που καταπλήσσει αρνητικά  τους παλαιούς θαυμαστές της τέχνης του. Μισθώθηκε μάλιστα από το Πρώτο Φλέμα (τη ναυαρχίδα των  fake news) για να σκιτσάρει με χολή και όξο τα έργα και την πολιτεία αποκλειστικά του ΣΥΡΙΖΑ.Ανελέητα, μεθοδικά , ακαταπόνητα.
Ο Αρκάς δούλεψε όσο λίγοι για να επιστρέψει στην εξουσία η Δεξιά , η παράταξη με το πιο βρόμικο και φαύλο παρελθόν, συνυπεύθυνη μαζί με το πράσινο ακριδομάνι  για τη χρεοκοπία της χώρας. Συντάχθηκε ανενδοίαστα με τα λαμόγια  και έθεσε στην υπηρεσία τους την πένα του.
Δικαίωμά του , θα πουν πολλοί . Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει και να λέει ό,τι του καπνίσει, να αλλάζει ιδεολογίες , να τα βρίσκει ακόμα και με τους πιο μισητούς εχθρούς του,  να τα σπάει με τους κολλητούς του.
"Ούτε λόγος!" , θα πούμε  κι εμείς . Το πρόβλημα δεν είναι στον Αρκά αλλά σε μας που επί δεκαετίες γελάγαμε με αστεία που φώναζαν  από μακριά ότι δεν ήταν αυτό που νομίζαμε ότι έδειχναν πως είναι . Πλήρης πολιτικός δαλτωνισμός. Άλλα έλεγαν και άλλα νομιζαμε ότι εννοούσαν .  Βρομούσαν και έζεχναν σεξισμό κι εμείς ...χαμπαρούμ γιοκ, βοούσαν κάθε είδους ρατσισμό , κι εμείς...πέρα έβρεχε. 
Τώρα που  ξεφυλλίζω κάποια από τα λευκώματά του , ντρέπομαι για τα γέλια που έριχνα με τις δηλητηριώδεις ατάκες του για τις χοντρές , τις ανέραστες , τους ηλικιωμένους  , τους κακομούτσουνους , τους γκέι, τους ξένους, τους περιθωριακούς . Συνειδητοποιώ με φρίκη ότι το πρόβλημα δεν ήταν σ΄αυτόν , αλλά σε μένα. Αυτός  ποτέ δε μου κρύφτηκε, εγώ ήμουν αυτός που εθελοτυφλούσε. Εγώ ήμουν αυτός που τον έβλεπε σαν Αρκά , ενώ ήταν ...Αρακάς. 
 Ο άπολιτίκ Αρκάς αποδείχθηκε ότι ήταν ένα συντηρητικότατο άτομο  , που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα σαράντα χρόνια  καταλήστευσης της Ελλάδας από τα πρασινογάλαζα λαμόγια και τη χρεοκοπία της χώρας . Γι΄αυτό βρήκε στα γεράματά του καταφύγιο στην Κ@λ@φυλλάδα του  Θέμου Αναστασιάδη. Αγκυροβόλησε στο ασφαλές λιμανάκι του διαβόητου για τις πάμπολλες αμαρτίες του μακαρίτη .  Ίδια γούστα , ίδια μυαλά .  "Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα" δε λέει ο λαός μας;

 Ο άπολιτίκ Αρκάς αποδείχθηκε ότι ήταν ένα συντηρητικότατο άτομο  , που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα σαράντα χρόνια  καταλήστευσης της Ελλάδας από τα πρασινογάλαζα λαμόγια και τη χρεοκοπία της χώρας . Γι΄αυτό βρήκε στα γεράματά του καταφύγιο στην κ@λ@φυλλάδα του  Θέμου Αναστασιάδη. Αγκυροβόλησε στο ασφαλές λιμανάκι του διαβόητου για τις πάμπολλες αμαρτίες του μακαρίτη .  Ίδια γούστα , ίδια μυαλά .  "Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα" δε λέει ο λαός μας; 
Gerontakos, 2/6/2020


  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy

Δεν υπάρχουν σχόλια: