Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2020

ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ "Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ"

https://hexenwaldranch.com/assets/asset-1491107218334.png?v=0.33109862588559236
 ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ "Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ"

Αμνοί είναι. Άσπιλοι , αναμάρτητοι , αθώοι . Δεν έχουν παρελθόν, γιατί το έχουν εξαφανίσει επιμελώς.  Τέρμα η παλιά μολυσμένη κοπριά τους  και τα ράμματα στη γούνα τους! Όλοι συνέβαλαν σ΄αυτό, τα Μίντια, η Εκκλησία, οι φιλοζωικές οργανώσεις των αριστοκρατικών ζώων, οι καθαρόαιμοι διανοούμενοι κατηγορίας Vrotagon, Hafta  News , Chafies  Review of Books  , Biriliberal, First Liar  και Daily Aristocrat  .
Η ράτσα τους εκλεκτή , OΝΝΕΔ-ΚINAΛ , μια σπάνια διασταύρωση  ντόπιου γαλαζοαίματου γόνου με  ένα είδος πράσινου προβάτου που τείνει προς εξαφάνιση.
Ζουν καλά προφυλαγμένοι, έχουν εξασφαλισμένο και το ακαταδίωκτο . Είναι σχεδόν αποκλεισμένοι από τον άλλο κόσμο.Κάστρο απόρθητο ο βιότοπός τους. Μη μιλήσει κανείς για "μαντρί". Αγρόκτημα είναι , ένας Παράδεισος με δίμετρη πρασινάδα και γάργαρα τρεχούμενα νερά, και όλα τα κομφόρ στη διάθεσή τους: άφθονη τροφή  και salon de beaute με  καθημερινά αφρόλουτρα από  Chanel No 5 και πάνω, κομμωτήριο,  μανικιούρ , πεντικιούρ, ευλογημένη ζωή , τους βλέπουν όλα τα άλλα ζώα και ζηλεύουν. Κανένας λύκος δεν μπορεί να τους φάει. Τα μαντρόσκυλα που τους φυλάνε είναι ράτσας Chrysocho, εκπαιδευμένα  στην καταστολή διαμαρτυρόμενων ζώων για την καλοπέραση  των αρίστων αμνών, την κακοποίηση των υποσιτισμένων κατσικιών, την καταστροφή των αρχαίων μονοπατιών από ανεμογεννήτριες  και πολλά άλλα δεινά που συμβαίνουν πέριξ του αγροκτήματος , αλλά ουδέποτε απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης , που δείχνουν μόνο τη θετική όψη της ζωής   .

Γενικώς όλοι περνάνε καλά στο αγρόκτημα των αμνών , αυτό δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν τα κανάλια τους στους μαγειροδημοσκόπους. Ζωή χαρισάμενη τα μπεεμπέκια  , ακόμα και τα μαντρόσκυλα που τα φυλάνε περνάνε μπέικα, αφού   τρέφονται  με  FERRANO PROSCUITTO Υφαντής, όχι με τίποτε παρακατιανές noname  πάριζες.
Ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου των οικόσιτων ζώων Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ , ο πορφυρογέννητος Μπούλης , ο επονομαζόμενος και Μωυσής, είναι δημοφιλέστατος . Σε όλα τα γκάλοπ παίρνει 150% και πάνω και όλοι ομνύουν στο όνομά του , δοξολογώντας τον τρεις φορές την ημέρα με τη φράση ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ  ΠΟΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ!
 Φυσικά ,  όλο το υπαλληλικό προσωπικό , στις πάμπολλες δομές του αγροκτήματος,  είναι προσοντούχο και κάνει τα πάντα για την εξυπηρέτηση των αμνών, αυτοί δηλαδή να περνάνε καλά και όλα τα άλλα ζώα ας περνάνε χειρότερα.Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η εντεταλμένη για τη συντήρηση  της αρχαίας καβαλίνας Πραλίνα Ραστώνη , ο επικεφαλής του γραφείου αμετροεπούς ανάπτυξης Απύλωτος Στόμας, ο εντεταλμένος για τον ζωικό  α(θ)λητισμό Ξεφτέρης Κουφιοκεφαλάκης.
ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ  ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!  είναι το σύνθημα που κυριαρχεί σ΄αυτή την αποικία της χαράς , που μοιράζονται οι εκλεκτοί αμνοί. Αδιατάρακτος ο ρυθμός ζωής τους και λαμπρό το μέλλον τους, υπό τον όρο ότι θα τρώνε και θα πίνουνε και , άμα βλέπουν κάτι κακό από τη μεριά του προσωπικού,  δε θα μιλούν, θα καταπίνουν τη γλώσσα τους και θα αποστρέφουν το βλέμμα τους από αυτό.


  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy

Δεν υπάρχουν σχόλια: