Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020

«Η ενότητα είναι δύναμη ! Η ζωή των μαύρων μετράει!»

Ανατριχίλα: Η Λίβερπουλ γονατίζει για τον Τζορτζ Φλόιντ - Media

  Η Λίβερπουλ γονατίζει για τον Τζορτζ Φλόιντ 


Σε μια ξεχωριστή κίνηση ενάντια στον ρατσισμό προχώρησαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ.
Οι «ρεντς» παρατάχθηκαν σε κύκλο στο κέντρο του Άνφιλντ και γονάτισαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τιμώντας την μνήμη του δολοφονηθέντος Φλόιντ.
Η Λίβερπουλ δείχνει για μιαν ακόμα φορά τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κάνουν την διαφορά οι ομάδες και η συγκρεκριμένη κίνηση των κόκκινων είναι ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού.
Την φωτογραφία δημοσιοποίησε ο Τζέιμς Μίλνερ στα social media και τη συνόδευσε με τη φράση «Η ενότητα είναι δύναμη» και με το hashtag «Η ζωή των μαύρων μετράει».
Liverpool stars took a knee around the Anfield centre-circle on Monday in a show of solidarity with the Black Lives Matter movement.
Senior players including Virgil van Dijk, James Milner, Joe Gomez, Andy Robertson and Trent Alexander-Arnold tweeted the same photograph of the squad along with the words 'Unity is strength'.
Ανατριχίλα: Η Λίβερπουλ γονατίζει για τον Τζορτζ Φλόιντ - Media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)