Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019

https://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_37624/elas-astunomiki-bia-kai-sxeseis-me-xa-se-arithmous.w_l.jpg«Μαζέψτε τους,  κ. Χρυσοχοΐδη!»

Αποτέλεσμα εικόνας για Έλενας ΑκρίταΤην οργισμένη αντίδραση της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών για την εισβολή των ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Συγκεκριμένα, κάνοντας, μάλιστα, αναφορά στο Σύνταγμα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε:
«Στην εκπομπή Εκτός Γραμμής του Alpha (11.04 πμ) ο πρόεδρος ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας ξεστομίζει το εξής ανήκουστο: «Συνταγματικά και δημοκρατικά ο μόνος που μπορεί να ασκεί βία είναι η Αστυνομία. Πολύ δημοκρατικά». Επί λέξει.http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/vasilisdoumas-650x430.jpg?itok=xFoJXPti
»Ναι, μαζέψτε τους όμως κάποτε κύριε Χρυσοχοΐδη. Γιατί εδώ λέγονται ψεύδη στον πολίτη για να δικαιολογηθεί η αστυνομική βία:
Άρθρο 1β του Συντάγματος της Ελλάδας: «Ο αστυνομικός υποχρεούται να σέβεται την αξία του ανθρώπου και να μεριμνά για την προστασία των δικαιωμάτων του ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...