Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2019

Ο Κρέτσος κέρασε ,αλλά ο Τζιτζικώστας ήπιε χωρίς "ευχαριστώ"

 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

Παντού πατάνε στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ. Στρωμένο ήδη έργο , έτοιμο προς υλοποίηση, το οποίο είχαν απαξιωτικά  λοιδορήσει και ανοιχτά σαμποτάρει.Τώρα  το υλοποιούν χωρίς δισταγμό.Και το διακηρύσσουν περιχαρείς .
 Χαιρόμαστε που το κάνουν.  Από τη μία ωφελούν τον τόπο και από την άλλη αναγκάζονται -εμμέσως πλην σαφώς- να αναγνωρίζουν  τη σπουδαία δουλειά που έκαναν σε πάρα πολλούς τομείς , προπαντός στην οικονομία, οι "αγράμματοι" και "αναρχοάπλυτοι" Συριζαίοι.
Βέβαια , η σκατοψυχιά τους παραμένει ανέπαφη , ακόμα και τώρα που έγιναν κυβέρνηση μούγκα στη στρούγκα. Ούτε λέξη γι΄αυτούς που έστρωσαν τα κόκκινα χαλιά, για να περάσουν τώρα αυτοί θριαμβικά απολαμβάνοντας μία νίκη , για την οποία δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι προκειμένου να επιτευχθεί. 
Έτσι πάντα ήταν:  μισαλλόδοξοι και φοβικοί , επιδεικτικά  αμνήμονες και  αλαζονικοί ρεβανσιστές, που οικειοποιούνται ανενδοίαστα το έργο των άλλων . Περιμένετε να πουν τον καλό λόγο; Αστειεύεστε μάλλον. Μιλάμε για ανθρωπάκια...
Gerontakos
___________________________
ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ

 

 1

9 Μαΐου 2019: «Η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει κινηματογραφικό στούντιο»! .

https://parallaximag.gr/wp-content/uploads/2019/11/191107-Studio4.jpg


 2

7 Νοεμβρίου 2019: "Κινηματογραφικά στούντιο επιπέδου Χόλλυγουντ στη Θεσσαλονίκη" .

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...