Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2019

Ο Λόρδος Βύρων και η συνεισφορά του στην εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας

https://www.eefshp.org/wp-content/uploads/2019/05/5_banner.jpgΑγαπητές φίλες και φίλοι,
Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό (www.eefshp.org), έχει την τιμή να  σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία, στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής.

Η εκδήλωση αφορά τον Λόρδο Βύρωνα και την συνεισφορά του στην εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας, και περιλαμβάνει ομιλία, έκθεση και συναυλία φιλελληνικής κλασικής μουσικής, εμπνευσμένης από το έργο του Λόρδου Βύρωνος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λόρδο Βύρωνα
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Κεντρικός ομιλητής: Καθηγητής Roderick Beaton

Την εβδομάδα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση με 100 προσωπικά αντικείμενα του Λόρδου Βύρωνος και αντικείμενα τέχνης από όλη την Ευρώπη, εμπνευσμένα από το έργο του


Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προσωπική πρόσκληση.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή με email (info@eefshp.org) ή τηλεφωνικά (+30.6974750361) για να σας αποσταλεί η πρόσκληση την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί σας την ημέρα της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
Ματούλα Τούντα
Email: info@eefshp.org
Τηλ: +30.6974750361
Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό
Augusta Ada King, κόμισα του Lovelace (κόρη Byron; 10 Δεκεμβρίου 1815 – 27 Νοεμβρίου 1852) Αγγλίδα μαθηματικός και συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...