Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2019

Ο Μιχαλολιάκος ως Έλληνας φίρερ και η μανιοκαταθλιπτική προσωπικότητά του

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχαλολιάκος και ο Χίτλερ 
 ΕΝΑΣ "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ"  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
Ο μεγαλομανής αρχηγός του ακροδεξιού, νεοναζιστικού  μορφώματος παρουσιάζει τα ίδια μανιοκαταθλιπτικά συμπτώματα του ιδεολογικού του ειδώλου, του Χίτλερ!   


[......]« Ο βασικός  λόγος για τον οποίο ουδέποτε μακροημέρευσε στην Ελλάδα εθνικιστικό κόμμα [τουλάχιστον μετά τη μεταπολίτευση] είναι το ότι όλα τα εθνικιστικά κόμματα, κομματίδια ή κινήματα, που αναδύθηκαν κατά καιρούς, έπασχαν από την παιδική ασθένεια της προσωπολατρείας!

Ήσαν όλα τους μηχανισμοί, που η λειτουργία τους εκ-πήγαζε, ανα-φέρονταν, περι-στρέφονταν και δια-στρέφονταν, από τον αρχηγό τους, παρά του αρχηγού τους, δια του αρχηγου τους, προς χάριν του αρχηγού τους και προς δόξαν του αρχηγού τους.
Ποιο προσωποπαγείς μηχανισμοί από τα εθνικιστικά ελληνικά κόμματα, δεν πρέπει να έχουν εμφανιστεί σε άλλη κοινωνία.
Γι αυτό και κατέρρεαν όταν για τον χ,ψ,ω λόγο, ο αρχηγός δεν μπορουσε να σταθεί επαξια στον ρόλο του. 

Ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος, που αποτελεί τρανό παράδειγμα ιδρυτή προσωπαγους κόμματος, είχε αντιγραψει από τον Χιτλερ, την έννοια της “μεταφυσικής υπόστασης” του Αρχηγου
Η Χρυση Αυγη, όπως και το ναζιστικό κόμμα [μετά την ανάληψη της αρχηγίας του από τον Χιτλερ*], δεν είχαν κανένα μηχανισμό, καμία πρόβλεψη, κανένα όργανο, ώστε να ρυθμίζεται η αλλαγή ηγεσίας, όταν για τον οποιονδήποτε λόγο ο αρχηγός δεν μπορούσε πια να ηγεμονέψει.
[*Ως γνωστον, ιδρυτής του ναζιστικου κόμματος δεν ήταν ο Χιτλερ αλλα ένας κλειδαράς, ο Αντον Ντρέξλερ, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να αναλαβει ο Χιτλερ]

Στην εμμονιακη φαντασίωση τόσο του Χιτλερ, όσο και του κ. Μιχαλολιακου, ο “Αρχηγός” επέχει ρόλον “ρομφαιοφόρου Αγγέλου” που με την Υπεράνθρωπη Θέληση του, επιβάλλει στις μάζες τη “σωστή” πορεία προς το Κοινό Πεπρωμένο της Φυλης.
Πρόκειται για ένα είδος “φαραωνικης” αντίληψης, βάσει της οποίας ο αρχηγός, ο φύρερ, αποτελεί τον αβατάρα, την ενσάρκωση της συνισταμενης του πεπρωμενου της Φυλης και της ιστορικης συγκυριας.
Γι αυτό και θα είδατε ότι, παρά την αδιαμφισβητητη στρατηγικη μεγαλοφυία του [που απεδειχθη στον ελιγμο του Σεντάν και στην πρωτη περιοδο του πολεμου στη Βορειο Αφρικη] ο Χιτλερ ήταν τελικα ο κυριος υπευθυνος της πανωλεθριας της Βερμαχτ στο Σταλιγκραντ και της καταρρευσης των Γερμανων στα μετωπα της Αιγυπτου και της Νορμανδιας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχαλολιάκος και ο Χίτλερ
Ειναι χαρακτηριστικο οτι ο Φυρερ, σε κατασταση θλιβερης μανιοκαταθλιψης και ενω δεν ειχε επισκεφθει ο ίδιος, κανενα απο τα κυρια μετωπα του πολεμου απο το 1942, πρόβαλλε έξω απο το κρησφύγετο του στο Βερολίνο, ενώ ο Κόκκινος στρατός ήδη πολιορκούσε την Καγκελαρία και ούρλιαζε ότι η ανώτερη θέληση του, θα ήταν ικανή να διαλύσει τους αντιπαλους του και ότι όποιος δεν τον πίστευε ηταν προδοτης!
Ο ανθρωπος νομιζε οτι ηταν ενας ηρωας του Βαγκνερ και οχι ο ηττημενος του Ελ Αλαμειν, του Σταλιγκραντ και της Νορμανδικης ακτης…

Καπως ετσι και ο κ. Μιχαλολιακος προβαλλει καθε τοσο στην νεοσυστατη ιστοσελιδα του και υποσχεται μελλοντικούς θριαμβους στους λιγοστους εναπομειναντες πιστους του, ενω όσοι δεν τον πιστευουνε ειναι προδοτες και πληρωμενα παπαγαλακια του συστηματος!
Και στο μεταξυ του εχουνε φυγει ήδη οι 7 στους 10 ψηφοφόρους!
Μωραίνει Κύριος ον βουλεται απωλεσαι…
»[.....]

Λευτέρης Πανούσης
Πηγή:ethnikisinidisi.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...