Κυριακή, Μαΐου 19, 2019

ΥΠΕΡΟΨΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕΘΗΝ


Ολυμπιακός-Αγγελόπουλοι δίνουν την χαριστική βολή στο ελληνικό μπάσκετ-Οι ερυθρόλευκοι δεν κατεβαίνουν στα play offs

Πηγή: presspublica.gr


Ο Ολυμπιακός  και οι ιδιοκτήτες του αδελφοί Αγγελόπουλοι, επιμείνουν στη σκληρή στάση τους. Αρνούνται να κατέβει η ομάδα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για τα play offs ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται στην Α2. Το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ, που τόσο πολύ άνθισε τα τελευταία χρόνια, είναι πλέον έτοιμο να καταρρεύσει.
Παραγοντίστικοι μικροεγωισμοί, τυχοδιωκτισμοί και παιδιαρίσματα, διαλύουν το ελληνικό μπάσκετ. Οι άνθρωποι που έπρεπε να το προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού, του δίνουν την χαριστική βολή.
Μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις του Ολυμπιακού, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, με τη στήριξη και των οργανωμένων οπαδών τους, διαμηνύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατέβει στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα (20.05.2019) τις 19:00.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πέσει στην Α2, αφού ήδη έχει τιμωρηθεί γιατί δεν κατέβηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους «πράσινους», θα υποβιβαστεί. Άλλωστε, πριν μερικές μέρες ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι όποια ομάδα δεν αγωνιστεί στα πλέι οφ, θα υποβιβαστεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στο συνέδριο της Θύρας 7 και ανακοίνωσε την απόφαση της ιδιοκτησίας στους οργανωμένους οπαδούς. Οι οποίοι στήριξαν την απόφαση της διοίκησης και υποσχέθηκαν στήριξη ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός παίζει του χρόνου στα γήπεδα της Α2!
Εύγε σε όλους…Μεγάλο πραγματικά κατόρθωμα να διαλύεις αντί να να διορθώνεις κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...