Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019

Ο τσαρλατάνος "μακεδονομάχος" Στέργιος Καλόγηρος


Ψεκάσατε; Ο τσαρλατάνος εκπρόσωπος των διοργανωτών του συλλαλητηρίου Στέργιος Καλόγηρος “προειδοποιούσε” ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει από τους εξωγήινους ή τον πλανήτη Νιμπίρου! (vid)


Ο Στέργιος Καλόγηρος εκπρόσωπος λέει των διοργανωτών του συλλαλητηρίου ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ για να μιλήσει για το συλλαλητήριο και να μας ενημερώσει ότι είναι κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Μερικά χρόνια πριν, ωστόσο, ως παρουσιαστής εκπομπής στο κανάλι 0-6 (μετέπειτα Smile) του οποίου είναι ιδιοκτήτης, προειδοποιούσε ότι ο κόσμος θα καταστραφεί είτε από εισβολή εξωγήινων είτε από σύγκρουση της Γης με άλλο πλανήτη, όπως τον Νιμπίρου, είτε λόγω της καταστροφής του ήλιου…γιατί “όπως λένε το 1983 έχει γεννηθεί ο άνθρωπος που είναι τόσο κακός ώστε μέσα του να μπει ο Διάβολος”!!!
Σημειώνεται ότι ο Στέργιος Καλόγηρος, ιδιοκτήτης τηλεοπτικών σταθμών στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και την Αττική, έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη λόγω της στενής του φιλίας με τον Αντώνη Σαμαρά και είναι κουμπάρος του Άδωνη Γεωργιάδη.
Ψεκάστε και δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...