Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2018

"Κεραυνοί" Αντώναρου προς Άδωνη: «Ο αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής Νεας Δημοκρατίας»!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ευάγγελος Αντώναρος

Πηγή:  Documento /Newsroom


Νέα επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε σήμερα ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται να ανέφερε πως: «Φέρνουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για να πιέσει να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών».
Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ νωρίτερα είχε εξαπολύσει μύδρους κατά του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις δηλώσεις του για τη βόμβα στο Κολωνάκι.
Τώρα στο στόχαστρό του δεν βρέθηκε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο Άδωνης Γεωργιάδης, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «αρχιγελοίο ακροδεξιό αντιπρόεδρο της Σαμαρικής Νέας Δημοκρατίας», καθώς με τις δηλώσεις του «εκθέτει μια ολόκληρη παράταξη και στην ουσία διατυπώνει μια προσωπική προσβολή προς την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης».
Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ο αρχιγελοίος ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Σαμαρικής Νεας Δημοκρατίας φερεται να έχει δηλώσει τα εξής: "Φερνουν τη καγκελλάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ για να πιέσει να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών." Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιου είδους παραληρηματικές συμπεριφορές εκφράζουν προφανώς μόνο τον ίδιο και τις κάθε μέρα όλο και πιο φανερές ρίζες που έχει στον ακροδεξιό κι έντονα αντιευρωπαϊκό χώρο από τον οποίο μεταπήδησε με ευκολία στη ΝΔ. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο "Αλλά": Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει ακέραια την ευθύνη για τον διορισμό του εν λόγω ατόμου στη θέση που έχει και τη διατήρησή του σ΄ αυτήν δεν αντιλαμβάνεται κάτι πολύ απλό; Ότι με όσα λέει δημόσια ο αναπληρωτής του εκθέτει και μια ολόκληρη παράταξη και στην ουσία διατυπώνει μια προσωπική προσβολή προς την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης; Λέει δηλαδή ότι η κ. Μερκελ δεν έχει δική της άποψη και άγεται και φέρεται από τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση για να έρθει στην Αθήνα. Δηλαδή η Γερμανίδα καγκελάριος είναι άβουλη και παραδομένη στον Τσίπρα.
 Αλλά μπορεί και να μην έχει πάρει είδηση ο κ. Μητσοτάκης. Ποιος ξέρει; Άλλωστε με τη συμπεριφορά του έχει αποδείξει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...Έστω και μεγάλο κόστος. Τις σχέσεις της χώρας με φίλους, εταίρους και συμμάχους....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...