Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2018

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ριχάρδος ο Δ΄ ! Ο Χρυσοδιπλοσάγονος...

Α, δεν μ’ αρέσει αυτό. Δεύτερη Κυριακή κι ακόμα να καταλάβω τι έγινε με τον ταξιτζή και τον ηθοποιό. Ξεκίνησε να πάει σ’ ένα φίλο του σταμάτησε σ’ ένα sex shop – μέχρι στιγμής όλα φυσιολογικά – τελικά βρέθηκε πίσω απ’ τη Γεωπονική και μετά τον πήρε ο ύπνος στο ταξί. Ευτυχώς που είχε σβήσει το ταξίμετρο ο ταξιτζής γιατί θα του κόστιζε ο ύπνος ακριβότερα κι από σουίτα στο Χίλτον.
«Το συνηθίζουμε αυτό», μου λέει ο ταξιτζής. «Μας λέει ο πελάτης θα σου δώσω τόσα μείνε μαζί μου, να με πας από ‘δω κι από κει, οπότε σβήνεις ταξίμετρο και το παίρνεις το χρήμα αφορολόγητο.
Εγώ έχω γριά, μου δίνει σαράντα ευρώ, την πάω νεκροταφείο της βρίσκω τον τάφο του συχωρεμένου και την ανεβάζω σπίτι της στο γυρισμό.
Βέβαια η γριά δεν σε πηδάει στο τέλος» μου λέει. Και μάλιστα χωρίς τη θέλησή σου. «Αδερφέ», μου λέει, «ο ηθοποιός είχε πάνω του το φάρμακο του βιασμού. Τι το θελε να βιάσει μύγες;»
*** Τέλος πάντων υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή. Ριχάρδος.
Ρε συ αυτός ο κάλος άνθρωπος, αυτή η φάτσα η διπλοσάγονη, αυτός ο χρυσός λαχανοντολμάς με τις σαμπάνιες στις φωτογραφίες, είναι δυνατόν αυτός να είναι σε εγκληματική οργάνωση; Τρόμαξα να μάθω όλα τα υποκαταστήματα ρε πούστη μου που έχει σ’ όλη την Ελλάδα και πάνω που ετοιμαζόμουν να του πάω τον παιδικό μου τον σταυρό να τον λιώσει να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ, μου τον μπουντρούμιασαν μέσα το αγόρι μου το χοντρουλό.
Ανέλαβε ο Κούγιας να τον σώσει.
Κρατήστε μικρό καλάθι είπε.
Μπα που θα κρατήσω μικρό καλάθι, να μου πέσει μέσα αυτή η βοϊδοκεφαλή να μου το ξεσκίσει το καλαθάκι μου.
Πλήρωνε και μπάτσο να τον ενημερώνει ο Ριχάρδος. Άμα είσαι αθώος τι την θες την ενημέρωση απ’ τον μπάτσο;
Καλά να μιλάς με τον Φουρθιώτη, τον τηλεοπτικό αστέρα της μπασκλασαρίας, λογικό είναι. Ένα σκασμό λεφτά του ‘παιρνε για να τον παρουσιάζει στις εκπομπές του. Φταις και συ που τρως κουτόχορτο κι ό,τι σου δείχνουν στην τηλεόραση τρέχεις.
Τελικά να την πω την ανάγωγη αλήθεια μου: Υπάρχει πολύ χαζός κόσμος.
*** Πήγε στο Μάτι ο Τσίπρας μέσ’ την κουβέντα λέει σε μια γυναίκα τι να τις κάνεις τις 2.000 ευρώ ενίσχυση ατομικά; Καλύτερα αυτές τις 2.000 ευρώ να τις κάνεις υποδομές, νοσοκομεία, δρόμους. Το πήρε η Νέα Δημοκρατία, ορίστε ο πρωθυπουργός ο ανάλγητος και ύστερα το παρέλαβε το θέμα η Τσιμτσιλή, ο Φραγκολιάς με το μυαλό σφεντόνα κι άλλη μια ξανθιά .
«Δεν το είπε; Δεν την είπε αυτή την ατάκα;»
Μιλάμε για χαζά παιδιά που δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε ολόκληρη πρόταση, ούτε νόημα. Σηκώνεται ο Φραγκολιάς μετά από εκατό κοιλιακούς και θέλει να ‘χει άποψη επειδή διαβάζει «Ηello» και «OΚ».
Μείνετε συντονισμένοι στην ομορφιά σας.
Απ’ το βλέμμα σας ξεπηδάει ορμητική η ανυπόφορη βλακεία σας.
Βάζει και γυαλιά η Τσιμτσιλή να την περάσουμε για διαβασμένη. Το μόνο που ξέρει να διαβάζει είναι τις τιμές απ’ τις τσάντες που αγοράζει. Έλεος πια με την πρωινή μ@λ@κί@.
*** Δηλαδή η κατάσταση με τα fake news είναι ανυπόφορη. Κυνηγάνε τους μαύρους που στήνουν πάγκους με fake τσάντες, αλλά τους «μαύρους» δημοσιογράφους που πουλάνε ψεύτικες ειδήσεις δεν τους συλλαμβάνουν. Αυτό το ΕΣΡ δεν επεμβαίνει στα δελτία ειδήσεων. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Αυτή η δημοσιογραφία αγγίζει τα απόλυτα όρια της Γκεμπελικής δημοσιογραφίας.
Αλλά το ΕΣΡ πληρώνονται ως ανεξάρτητοι, αλλά η ατολμία τους και ο μη ρόλος τους είναι ορατός.
Πρέπει να γίνει κίνημα κατά της συντονισμένης βλακείας που ξεχύνεται απ’ όλα τα κανάλια πλέον σαν πύον μιας άρρωστης τηλεόρασης, πρέπει να τηλεφωνούμε ασταμάτητα.
Σταματήστε να μας ταΐζετε μ@λ@κίες και θεάματα του κώλου.
Με τρεις αξιόλογες εκπομπές και σειρές δεν σώζεται η κατάσταση.
*** Ο Θάνος Πλεύρης και ο Πέτρος Μαντούβαλος ανέλαβαν την υπεράσπιση των αστυνομικών που εμπλέκονται στον θάνατο του Ζακ. Έχει πολλές αναγνώσεις η είδηση.
*** Η Ακροδεξιά επελαύνει στην Ευρώπη.
Πολύς θυμός, λίγο μυαλό, παντελής έλλειψη μόρφωσης και ασύλληπτη λιτότητα προς τους πολίτες από τα δημοκρατικά επιλεγμένα κόμματα. Να η συνταγή για αυτή την άνοδο.
Το βασικό υλικό είναι ο θυμός.
Και ο θυμός θέλει κραυγή, ένα σύνθημα και κάπου να ξεσπάσει η βία που αναπτύσσεται μέσα στον άνθρωπο όταν νιώθει ότι απομονώνεται κοινωνικά και οικονομικά από τη ζωή.
Η Δημοκρατία χάνει κάθε μέρα τους δρόμους για να μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων. Ξέρει μόνο να καταδικάζει. Αυτό είναι το λιγότερο. Μιλήστε στις καρδιές των ανθρώπων. Εκεί σβήνει ο θύμος.
*** Ένας ιερέας στη Μάλτα είπε να πραγματοποιήσει ένα παιδικό του όνειρο και να παράλληλα να κάνει και επίδειξη του πλούτου του. Σαν άλλος Άγιος Βασίλης έβαλε μερικά παιδάκια σε ρόλο τάρανδων και έσερναν με σχοινιά την… πόρσε του. Γιατί; Για να γιορτάσει, λέει, τον διορισμό του.
*** Την ώρα που η NASA έστειλε πριν λίγες ημέρες στον πλανήτη Άρη το InSight για να κάνει έρευνες και ο άνθρωπος εδώ και χρόνια έχει πατήσει το πόδι του στη Σελήνη, ήρθε ο Άνθιμος να δώσει μια άλλη διάσταση σε όλα όσα ξέρουμε. «Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης μέσα σε όλο τον ουράνιο από αυτόν που κατοικούμε εμείς, και είναι η Γη». Αν υποψιαστώ ότι είναι και υπέρμαχος της άποψης περί επίπεδης γης, θα το πάθω το εγκεφαλικό. 
*** Ο Ντάισελμπλουμ είπε ότι αν φεύγαμε τότε απ’ το ευρώ η Ευρώπη θα βυθιζόταν στο χάος. Και προτίμησαν να βυθίσουν εμάς μόνο. Ρε δεν πάνε στο διάολο λέω εγώ.
*** Και ναι χαίρομαι. Που δεν θα κοπούν οι συντάξεις των ανθρώπων. Ένας κλαίει μόνο.
Ο Γκόμενος της Κυψέλης.
Ο Επηρμένος Αλαζών, ο αυτοδημιούργητος του μπαμπά του, που περπατάει με ύφος εκατό καρδιναλίων.

Ίσα ρε όμορφε!!
Ίσα ρε Ερωτύλε!!
Θα μας φας όλες τις γκόμενες.
Αυτοδημιούργητε που αν δεν υπήρχαν οι χιλιάδες πληρωμένοι δημοσιογράφοι θα γελάγανε όλοι οι τσαλαπετεινοί του Αμαζονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...