Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2018

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ!

https://www.voria.gr/images/thumbs_xlarge//2018-09/gl33yVv4haqDqxpfY8CG.jpg«Ναι» στα πασαλάκια από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ!

 Θέλουν υιοθέτηση του μέτρου και από τους υπόλοιπους δήμους - Αιχμές κατά όσων «νομίζουν ότι δημόσιοι χώροι και δρόμοι είναι προέκταση καταστημάτων»
Πηγή: Voria.gr


Τη στήριξή του στον δήμο Θεσσαλονίκης για τα πασαλάκια που εγκατέστησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων το ΟΑΣΘ, μεταφέροντας και την ικανοποίηση «του συνόλου των επιβατών».
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό απαιτούν την επέκταση του μέτρου και υιοθέτησή του και από τους υπόλοιπους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενώ αφήνουν αιχμές κατά όσον αντιδρούν στους πλαστικούς οριοδείκτες. «Επιτέλους θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι οι δημόσιοι χώροι και δρόμοι δεν αποτελούν προέκταση καταστημάτων και στάθμευσης οχημάτων», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε καταγγείλει την αδιαφορία Δήμων, φορέων και πολιτείας για την αντιμετώπιση του (χαοτικού) κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Οφείλουμε όμως αντιστοίχως να επισημαίνουμε και να στηρίζουμε τη λήψη θετικών μέτρων που συμβάλλουν στη διευκόλυνση μετακίνησης και εξυπηρέτησης των χιλιάδων καθημερινών επιβατών της αστικής συγκοινωνίας.
Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης για την έναρξη τοποθέτησης πλαστικών οριοδεικτών οδοστρώματος και να μεταφέρουμε αρχικώς την ικανοποίηση του συνόλου των επιβατών που στα σημεία τοποθέτησης διέρχονται πλέον χωρίς τις επίπονες καθυστερήσεις, αλλά και την απαίτηση όλων μας για επέκταση του μέτρου και υιοθέτησή του και από τους υπόλοπους Δήμους του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Επιτέλους θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι οι δημόσιοι χώροι και δρόμοι δεν αποτελούν προέκταση καταστημάτων και στάθμευσης οχημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...