Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2018

ΣΚΑΪ: μονομερής, ψευδής, αντιδημοκρατικός και πανάθλιος!

Συνεχίστε το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ!


του Νίκου Μωραΐτη
Πηγή: altsantiri.gr

 Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε σήμερα το εμπάργκο των στελεχών του στο ΣΚΑΪ. Τεράστιο λάθος. Φανταστείτε πώς θα ήταν τα διαγγέλματα του Γκέμπελς με έναν Εβραίο δίπλα να προσπαθεί να αρθρώσει τη δική του άποψη.
Ο νέος αναπληρωτής υπουργός εμπορικής ναυτιλίας (σ.σ. Νεκτάριος Σαντορινιός) βγήκε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αν αυτή η κίνηση σημαίνει ότι σπάει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον τηλεοπτικό σταθμό, πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος.
Το εμπάργκο που επιβλήθηκε μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, είχε δύο άμεσες συνέπειες: Έπαψε ο ΣΚΑΪ να μπορεί να καλεί ένα – δύο συγκεκριμένα επικοινωνιακώς αδύναμα ή γραφικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να τον παρουσιάσει ως κόμμα ηλιθίων. Έπαψε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται βορά στους ανθρωποφάγους καλεσμένους – δημοσιογράφους στα πολιτικά τραπέζια του τηλεοπτικού σταθμού.
Από τις πυρκαγιές και μετά, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό: ΝΑ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΪ. Ο συγκεκριμένος σταθμός δεν είναι παρά ο επικοινωνιακός βραχίονας της σημερινής ΝΔ του Άδωνι, του Βορίδη, των φασιστοειδών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι τηλεόραση, είναι το γυαλί του κόμματος.
Η παρουσία ενός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πάνελ φασιστοειδών δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να νομιμοποιεί τον σταθμό ως δημοσιογραφικό κανάλι. «Να, ορίστε, εκφράζονται όλες οι απόψεις» μπορεί να πει ο κάθε εντεταλμένος δημοσιογράφος του καναλιού.
Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στα πάνελ του καναλιού της ΝΔ δίνει στο κανάλι το άλλοθι πλουραλισμού που επιθυμεί. Τόσες μέρες απολαύσαμε έναν ΣΚΑΪ όπως ακριβώς είναι: μονομερής, ψευδής, αντιδημοκρατικός και πανάθλιος. Αν η κυβέρνηση θολώσει την εικόνα που η ίδια βοήθησε να αναδειχθεί, θα πρόκειται για μία τεράστια γκάφα.
Ο καθένας πρέπει να φαίνεται όπως ακριβώς είναι. Φανταστείτε πώς θα ήταν τα διαγγέλματα του Γκέμπελς με έναν Εβραίο δίπλα να προσπαθεί να αρθρώσει τη δική του άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...