Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2018

«Τα σκουπίδια» του Γ. Ξανθούλη στο Θέατρο «Από Κοινού»

Με το εξαιρετικό έργο «Τα σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη  λειτουργεί  κι αυτό το καλοκαίρι η ανακαινισμένη αυλή του θεάτρου «Από Κοινού»
Το έργο -που γνώρισε τεράστια επιτυχία στη δεκαετία του '80- είναι μια πικρή σάτιρα για μια πραγματικότητα επίκαιρη ακόμα. Σκουπίδια είναι τα όνειρα κάποιων ανθρώπων που ζωντανεύουν στη σκηνή για να καυτηριάσουν όσα συμβαίνουν στη ζωή μας χωρίς δική μας υπαιτιότητα.
Το έργο βασίστηκε σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, μουσική Φίλιππου Παχνιστή και παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Άκης Σιδέρης, Αγγελική Ξένου.

Είσοδος (με αναψυκτικό ή μπύρα): 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανεργίας, ΑμΕΑ, άνω των 65 ετών)
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο στις 21.15
«Από Κοινού» Θέατρο, Ευπρατριδών 4, Γκάζι
Τηλέφωνο 211 4057249
email: apokoinou4@gmail.com


Στο 2107, η ανθρώπινη κοινωνία έχει εξελιχθεί τεχνολογικά και τα πάντα είναι αποστειρωμένα. Δεν υπάρχουν όνειρα, συναισθήματα και τα σκουπίδια έχουν εξαλειφθεί. Μια ομάδα τουριστών πέφτει την ημέρα που τα σκουπίδια γιορτάζουν τα 100 χρόνια λήθης, στο Σκουπιδοτενεκέ τους. Εκεί συγκεντρώνονται τα Όνειρα, ο Οδυσσέας Κλέφτης και πολλοί αλλόκοτοι ήρωες που σχολιάζουν την εποχή και χτυπούνε το καμπανάκι για την ανθρώπινη συμπεριφορά. Οι διηγήσεις τους προκαλούν γέλια και κλάματα, ενώ ένας χορός από σκουπίδια τους συνοδεύει.





 ΔΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...