Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018

Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ  ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

 Όταν η μούχλα αποφάσισε να γίνει ροκφόρ

Ο Παπανδρέου στο Καστελόριζο μας έβαλε και ο Τσίπρας στην Ιθάκη μας έβγαλε. Το θέμα είναι ότι αλλιώς μπήκαμε και αλλιώς βγήκαμε και τώρα που βγήκαμε δεν μοιάζουμε όπως ήμασταν πριν που μπήκαμε. Θέλω να πω ότι χρωστάμε όλοι τα μαλλιά της κεφαλής μας και για να φύγει το μνημόνιο από τον Έλληνα πρέπει να φύγουν όλα τα γ@μησιάτικα που πληρώνει.
Ο Μητσοτάκης είπε ότι ο Τσίπρας είναι το χθες. Να συμπεράνω ότι αυτός είναι το αύριο; Δεν πάει καλά το παιδί. Ειλικρινά δεν πάει καλά το παιδί. Από τότε που η μούχλα αποφάσισε να γίνει ροκφόρ σηκώθηκε και ο Μητσοτάκης να παίξει το αύριο.
Καλά, αυτή η στροφή μπροστά στον ΣΚΑΪ με τον τρόπο που στρίβει με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν θα μπορούσε να διακρίνει τι την περιμένει απ’ αυτόν τον επηρμένο, καλομαθημένο, γόνο της φοβερής αυτής πολιτικής οικογένειας.
Το παιδί είναι για γέλια…
Υ.Γ.1: Ο Τσίπρας ετοιμάζει να κάνει τον ανασχηματισμό και προσπαθεί να λύσει μια άσκηση η οποία λύνεται μόνο με έναν τρόπο. Κοιτάς μπροστά.
Εδώ ο Κυριάκος έβγαλε την αδερφή του και έβαλε τον φρέσκο Άδωνη μέσα. Βρωμάει ακροδεξιίλα. Πάει να ξαναστήσει τη Χούντα. Ξανά.
Όλη τη νύχτα βλέπει όνειρο ότι μαζί με την Ευγενία σφουγγαρίζουν τη Μακρόνησο για να υποδεχθούν τους Αριστερούς.
Δεν θέλει σκέψη. Θέλει ανατροπή της φασιστικυίας τάξης.
Υ.Γ.2: Μάλλον οι περισσότεροι λείπατε την εβδομάδα που πέρασε (αν κρίνω από το ότι πήγαινα Κηφισιά – Παγκράτι σε ένα τέταρτο) οπότε θεωρώ πως ως ανάγωγος έχω χρέος να σας ενημερώσω για το πώς κύλησε αυτή η βδομάδα στον ΣΚΑΪ. 
Αρχικά, έχουμε νέο πουλέν. Μετά από Αδώνιδες, Σπυράκηδες και λοιπούς εκπροσώπους της ΝΔ, ήρθε η ώρα του Νίκου Ρωμανού να αποκτήσει το δικό του στασίδι στο Φάληρο. 
Μετά ήρθε η λυπητερή του διαγγέλματος Τσίπρα στην Ιθάκη, όπου φόρεσαν πλερέζες στον σταθμό την ώρα που πολίτες επευφημούσαν τον Τσίπρα. 
Μετά είχαμε το λάθος (;) hashtag σε ανάρτηση στο Twitter όπου το «γαλάζιο» ΠαραμΙΘΑΚΗ μάλλον συνεπήρε τους υπεύθυνους των social media. 
Κάτι νταραβέρια Πορτοσάλτε και Υποφάντη με τον αντιπρόεδρο της καρδιάς μας τα προσπερνώ, γιατί τα παιδιά πια δεν κρύβουν τον πολιτικό έρωτά τους, ενώ η βδομάδα έκλεισε με μία αιφνιδιαστική κάλυψη της ακόμη πιο αιφνιδιαστικής επίσκεψης Μητσοτάκη στο Μάτι, ως συνέχεια της πρώτης (αιφνιδιαστικής κι αυτή, μην ξεχνιέστε) επίσκεψης του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην πυρόπληκτη περιοχή. Αυτάααααα.
Υ.Γ.3: «Το να απαντώ για το τι έκανα πριν από 30 χρόνια δεν έχει νόημα. Τι εννοούν για το σήμερα όταν με καταγγέλλουν ότι έχω φιλοδικτατορικές απόψεις; Δεν το στηρίζουν πουθενά. Προσφέρει τίποτα να απαντώ γιατί ήμουν στην ΕΠΕΝ; Αυτοί που λένε για τσεκούρια έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που προσπαθούν να δημιουργήσουν σε μένα». Τάδε έφη Μάκης Βορίδης.
Μάκη μου, συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μιλάμε για πριν από 30 χρόνια. Το 2011 πήγες στη ΝΔ. Όχι ότι αυτό δεν σε κάνει ακροδεξιό, αλλά μέχρι τότε βολόδερνες σε ό,τι ακροδεξιό είχε «φυτρώσει» σε αυτή τη γη. Από την ΕΠΕΝ στο Ελληνικό Μέτωπο και από εκεί στο ΛΑ.ΟΣ. μαζί με Άδωνη, Πλεύρη μπαμπά, Πλεύρη γιο και κάτι χουντικούς. Έλα τώρα…
Υ.Γ.4: Διάβασα ότι Κικίλιας και Πατούλης την «άκουσαν» κάπως κατά τη διάρκεια του γλεντιού σε γνωστό μαγαζί της Νάουσας της Πάρου και άρχισαν να χτυπούν την καμπάνα του Άγιου Νικόλαου – που απέχει μερικά μέτρα – στον ρυθμό των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου. Μα καλά μια φωτογραφία, ένα video κάτι ρε παιδί μου να γουστάρουμε δεν υπάρχει; Ε, μα όλα εγώ θα σας τα λέω;
Υ.Γ.5: Καλά μιλάμε ο Ψαριανός έχει ξεφύγει για τα καλά. Αν διαβάσετε τι έχει γράψει το τελευταίο διάστημα στο twitter θα χάσατε και την παραμικρή θετική ιδέα που ενδεχομένως έχετε γι’ αυτόν τον τεράστιο πολιτικό άντρα του τόπου μας. Μα καλά η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής καταργήθηκε;
Υ.Γ.6: Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι στην Καλαμάτα ετοιμάζουν εκδήλωση, η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ νομίζω τη διοργανώνει, με καλεσμένο τον Άδωνη Γεωργιάδη και τιμή εισόδου 15 ευρώ. Στην προσπάθειά μου να το διασταυρώσω κατάλαβα ότι θα την κάνουν στα μουλωχτά γιατί ντρέπονται για το 15ευρο. Μα καλά, δεν τους λυπάστε καθόλου; Και Άδωνη στο μικρόφωνο και 15ευρω στην είσοδο; Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.
Υ.Γ.7: Είχα πει να μην ασχοληθώ με τον Κωνσταντίνο τον Μπογδάνο, αλλά δεν κρατήθηκα. Με τσίγκλισε για τα καλά. Σαν να με προκάλεσε. Μεσημεριάτικα έβαλε τον ύμνο των SS. Έτσι απλά για την πλάκα του. Τσαμπουνάμε ό,τι θέλουμε και δεν κοστίζει τίποτα.  Δεν ξέρω αν κατάλαβε, αλλά σε εκπομπή ήταν όχι στο σπίτι του. Βέβαια ούτε που τον ενδιέφερε ότι τον άκουγαν ακροατές. Να πουλήσει πνεύμα ήθελε με αυτά τα ακαταλαβίστικα Μπογδανέικα που αραδιάζει και ψαρώνουν κάτι αδαείς αγράμματοι ακροατές.
Υ.Γ.8: Αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο Energa με την υπεξαίρεση 256 εκατ. ευρώ. Φαντάζομαι το λαλίστατο σε αντίστοιχες περιπτώσεις φιλελέ μέτωπο δεν έχει να πει κάτι, ε;
Υ.Γ.9: Παγκόσμιο κύπελλο στην γκρίνια αξίζει σε μια κοπέλα από τον Βόλο, η οποία κατάφερε να κάνει τον αρραβωνιαστικό της να πηδήξει από το μπαλκόνι για να… γλιτώσει. Μετά τον καυγά τους και αφού τους άκουσε όλο το Πήλιο, κάποιοι είδαν τον νεαρό να πηδάει από το μπαλκόνι. Ευτυχώς το δωμάτιο ήταν σε ημιώροφο και τραυματίστηκε ελαφριά.
Υ.Γ.10: Σε χλωρό κλαρί δεν θα την αφήσει την Καλογρίδη η κόρη του Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη, τώρα που άκουσε ότι τα ξαναέφτιαξαν. Τις προάλλες μπήκα στο instagram να δω το Μαράκι να λιάζει το κορμάκι της στην Πάρο, αλλά δεν. Έτσι άρχιζα να χαζεύω από εδώ και από εκεί. Είδα, που λέτε, ένα μεγάλο ποστ της κόρης του γνωστού ποινικολόγου που αναφερόταν στον πατέρα της και τη σχέση της. Τι έγραψε; «Και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...