Σάββατο, Ιουλίου 28, 2018

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ


Επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την κακοποίηση των γαϊδουριών



Επίθεση εις βάρος τους καταγγέλλουν φιλόζωοι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της εκμετάλλευσης των γαϊδουριών στη Σαντορίνη.
Σύμφωνα με την καταγγελία της Ελισάβετ Χατζή (τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη και ακτιβίστρια για τα ζώα) ομάδα εθελοντών σχεδόν κατά την αποβίβασή της δέχθηκε επίθεση από κατοίκους του νησιού. Η διαμαρτυρία της ομάδας οργανώθηκε για την άθλια μεταχείριση που λαμβάνουν τα γαϊδούρια στο νησί.
«ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ» γράφει η ανάρτηση- καταγγελία και συνεχίζει: «Δύο άτομα στο νοσοκομείο και άλλοι δυο ελαφρά τραυματισμένοι. Μας την έπεσαν όλοι οι αγωγιάτες πισώπλατα μας έριξαν κάτω και μας χτυπούσαν! Μας άρπαζαν τα κινητά τα πανό και τις τσάντες και τα πετούσαν απ΄τον γκρεμό. Η Αρετή η 16χρονη κόρη μου έφαγε ξώφαλτση μπουνιά στο μάτι. Τους σταμάτησε η αστυνομία αλλιώς θα μας είχανε σκοτώσει! Οι κοπέλες που είναι στο νοσοκομείο τη μία την έριξαν κάτω την έσερναν τη χτυπούσαν και πήγαν να την πετάξουν απ΄ τον γκρεμό. Της άλλης της έβγαλαν τον ώμο!!! Εγώ έχω γρατζουνιές στο χέρι".
Η επίθεση έγινε από κατοίκους του νησιού, ιδιοκτήτες γαϊδουριών και επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Σύμφωνα με την καταγγελία η επίθεση ήταν εξαιρετικά άγρια, ενώ οι δράστες δεν δίστασαν να πετάξουν από ύψωμα τα προσωπικά αντικείμενα των εθελοντών. Η επίθεση σταμάτησε μόνο όταν έφτασε η αστυνομία , ενώ μια 16χρονη δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο.

Αγωγιάτες έδειραν φιλόζωους στη Σαντορίνη (εικόνες και βίντεο) | ANT1 ...

 

 

Συστηματική η κακοποίηση των γαϊδουριών στη Σαντορίνη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: