Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

ΠΑΠΑΤΖΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...

Σχετική εικόνα
Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου: Προσέγγιση στο "φαινόμενο" Λιακόπουλος


Χριστός, Απόλλωνας, Λευκή Αδελφότητα, Κοίλη Γη, Ελ, Ελοχίμ, Νεφελίμ, Διεθνείς Συνομωσίες, Γέροντες, Προφητείες, UFO, Αποκρυφισμός, Δαιμονολογία, Εξορκισμοί", είναι μερικά, μόνο από τα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι τηλεοπτικές εκπομπές προώθησης βιβλίων και πονημάτων του "ερευνητή συγγραφέα" κ Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Το γεγονός δεν θα ήταν άξιο ιδιαίτερου σχολιασμού, αφού τέτοιου είδους βιβλία κυκλοφορούν από την εποχή του Μεσαίωνα. Μπορεί να τα ανακαλύψει κανείς στα ράφια βιβλιοπολείων αλλά και ομάδων που ασχολούνται με μεταφυσικές αναζητήσεις. Το φαινόμενο όμως έχει πάρει διαστάσεις από τη στιγμή που δημιουργεί σύγχυση και αλλοίωση της χριστιανικής συνείδησης του μέσου Έλληνα πολίτη, αφού για την προώθηση αυτών των βιβλίων γίνεται χρήστης του μέσου της Τηλεόρασης σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Σχετική εικόνα

Ο κ. Λιακόπουλος είναι ο αποκλειστικός παρουσιαστής και διαφημιστής μιας μεγάλης γκάμας βιβλίων πολλά από τα οποία φέρεται να έχει γράψει ο ίδιος. Ο συγγραφέας ασχολείται με πλήθος μεταφυσικών και παραφυσικών θεμάτων, που μπλέκονται όμως - και αυτό είναι το πρόβλημα - με την Εθνική ταυτότητα των Ελλήνων αλλά και την Χριστιανική και Ορθόδοξη Πνευματικότητα.

Ο ίδιος διαθέτει ένα χαρακτηριστικό επικοινωνιακό χάρισμα και μια αμεσότητα, που θυμίζει σε πολλά σημεία τους αμερικανούς "τηλε-ευαγγελιστές". Ο λόγος του χειμαρώδης. Χρησιμοποιεί διάφορα επικοινωνιακά τρυκ (αυξομείωση στην ένταση της φωνής, παρακλήσεις, ρητορικά σχήματα, ακόμα και προσταγές προς τους τηλεθεατές π.χ. "...σηκωθείτε τώρα! Από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες, καρέκλες... και πάρτε τηλέφωνο"!) και διάφορα εποπτικά μέσα: video, animation, τραγούδια και μουσικές ανάλογου περιεχομένου με τα βιβλία κ.ά., τα οποία προκαλούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Σχετική εικόνα
Επαναλαμβάνω ότι η διαφήμιση και μόνο βιβλίων δεν θα ήταν άξια σχολιασμού . Μέσα όμως από αυτές τις εκπομπές, προβάλλονται κάθε είδους Αποκρυφιστικές θεωρίες (Κοίλη Γη, Λευκή Αδελφότητα, μεγάλη Πυραμίδα), αναβιώνει μια λανθάνουσα αρχαιολατρεία μπλεγμένη με τη χριστιανική διδασκαλία, ένα κράμα εθνικισμού και προγονολατρίας με ρατσιστικές αποχρώσεις, αλλά και μια ακατάσχετη συνωμοσιολογία - οι πάντες απεργάζονται, κατά τον κ. Λιακόπουλο, τον αφανισμό των Ελλήνων-. Μπλέκονται με μεγάλη ευκολία η δαιμονολογία με την ουφολογία και τους εξωγήινους. Και τέλος, χώρο στις εκπομπές του κ. Λιακόπουλου έχουν οι γέροντες της Ορθοδοξίας, οι προφητείες του πατρο Κοσμά και του γέροντος Παϊσίου, μάλιστα ερμηνευμένες με τέτοιο τρόπο που δεν φαντάζονταν ακόμα και οι ίδιοι οι Πατέρες.

Μετά από μια σχετική έρευνα όλων των "καταπληκτικών" και εξωφρενικών θεωριών του κ. Λιακόπουλου κατέληξα στα ακόλουθα συμπεράσματα:

1. Στα βιβλία που υπογράφει περιέχονται "ανακαλύψεις" και θεωρίες οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν συμβαδίζουν με την λογική και την επιστήμη. Αυτό βέβαια δικαιολογείται από το συγγραφέα αφού πάντοτε δίνεται μια μεταφυσική διάσταση σε κάθε επιστημονική θεωρία. Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Λιακόπουλο: "η γη είναι κούφια γεμάτη μιαρά έθνη διαβολαραίους και καλικαντζαραίους Νεφελίμ, ο ήλιος είναι σιδερένια μηχανή, οι υποχθόνιοι ζουν ανάμεσά μας και τρώνε ανθρώπους, ο Διόνυσος και ο Μεγαλέξανδρος έπειτα από εντολή του Θεού βούλωσαν τρύπες με τεράστιες τάπες - πυραμίδες, η σελήνη είναι γεμάτη ελληνικές πόλεις και μέλαθρα, ο Λουκιανός έγραψε αληθή ιστορία, ο πλανήτης είναι ελληνικός, όλοι οι πολιτισμοί είναι ελληνικοί, όλες οι γλώσσες προέρχονται από την ελληνική, ο Αριστοτέλης ανακάλυψε την σχετικότητα και το νόμο της απροσδιοριστίας, όλες οι γνώσεις του κόσμου είναι γραμμένες στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα, οι αρχαίοι Ελληνες ήταν μονοθεϊστές, μάλλον πρώιμοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και δεν πίστευαν στο δωδεκάθεο....". Σε αυτόν τον ορυμαγδό των θεωριών ο κ. Λιακόπουλος απαντά με πλήθος "επιχειρημάτων", video, φωτογραφιών, εγγράφων και δημοσιευμάτων. Οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες καταρρίπτονται ως αβάσιμες από ανθρώπους που έχουν μια σχετική γνώση και πανεπιστημιακή μόρφωση. Ο μέσος όμως πολίτης μπορεί πολύ εύκολα να εντυπωσιαστεί, να προβληματιστεί, έως και να εκστασιαστεί με τον τρόπο που προβάλλονται όλα αυτά μέσα από τις σχετικές εκπομπές.


2. Είναι απορίας άξιο  πώς ο κ. Λιακόπουλος χρησιμοποιεί στοιχεία που με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτιο και την σχετική βιβλιογραφία, αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι αστήρικτα και παραπλανητικά. Έτσι, έχει διαπιστωθεί ότι "ο σκελετός Κενταύρου, που ανακαλύφθηκε και φυλάσσεται σε Πανεπιστήμιο", δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φάρσα που θέλησε να κάνει ένας καθηγητής, ενώ οι φωτογραφίες με σκελετούς γιγάντων με "μικροσκοπικούς" ανθρώπους δίπλα τους, αποτελούν πειραγμένες φωτογραφίες από διαγωνιζόμενους σε ένα διαγωνισμό "photoshop". Η παράθεση παρόμοιων ντοκουμέντων είναι ατελείωτη. Η χρήση τέτοιων "αποδεικτικών" μέσων όμως κατά τη γνώμη μας, μπορεί να οδηγήσει το κοινό σε παραπληροφόρηση και σύγχυση.

Σχετική εικόνα

3. Παραποιείται συστηματικά από τον κ. Λιακόπουλο το περιεχόμενο της Αγίας Γραφής προκειμένου να υποστηριχθούν και με χωρία οι θεωρίες του. Άλλωστε, όπως έχει πει ο ίδιος σε εκπομπή του, οι «εβδομήκοντα», που μετέφρασαν το κείμενο στα ελληνικά, «παραχάραξαν» το κείμενο της Π. Διαθήκης. Έτσι, δεν διστάζει να αλλοιώνει ο ίδιος τα χωρία, προκειμένου να στηρίξει τις θεωρίες του. Το χωρίο π.χ. του Ψαλμού ΡΓ΄, στιχ 4: «ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνευματα και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα», γίνεται: «ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους ελοχίμ αυτού πυρός φλόγα». Αλλοιώνοντας το χωρίο Γεν. ΣΤ΄ στιχ. 1-4, προσπαθεί να στηρίξει την περίφημη θεωρία του για τα «Ελοχίμ και τα Νεφελίμ». Η θεωρία του έχει ως εξής: «Εν αρχή ο Θεός έκανε τους Ελοχίμ, τον ουρανό και την γη, αυτοί κάναν Νεφελίμ αφού διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους, τα κακά Νεφελίμ έμειναν κακά και τα καλά γίναν Ελ. Από τα καλά Νεφελίμ, τα Ελ, βγήκαν οι Έλληνες. Τα κακά ζούνε κάτω από τη Γη (την κοίλη γη) και εξουσιάζουν τον κόσμο, μέχρι να γίνει πόλεμος ξανά».


4. Στο βιβλίο που διαφημίζει: «Ο καιρός γαρ εγγύς», παρουσιάζεται και σχολιάζεται εκτενώς η λεγόμενη «Προφητεία του Τραχωνίου Λεμεσού». Μάλιστα επί καθημερινής βάσης στις εκπομπές του γίνεται προσπάθεια να συνδεθούν διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας με τις εν λόγω «προφητείες». Αποκρύπτεται όμως το γεγονός ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου εξέτασε το φαινόμενο και απέρριψε τις δήθεν «προφητείες» ως απαράδεκτες: «Η Ιερά Σύνοδος έχοντας υπόψη τις απόψεις μελών της που εκφράστηκαν από καιρό, καθώς και την έκθεση της Επιτροπής, που ορίστηκε για εξέταση της εμφάνισης «σημείων», σε οικία στο Τραχώνι, αποδέχεται χωρίς καμία επιφύλαξη το πόρισμα της Επιτροπής ότι τα κακότεχνα σχεδιάσματα, τα γράμματα και οι ημερομηνίες στην πιο πάνω οικία είναι «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΤΗΣ» και «ασυνάρτητον συνονθύλευμα φαντασιών πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος». (Ανακοινωθέν Ιεράς Συνόδου Κύπρου 7/7/99).


Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι ανά τους αιώνες, συνέχονται από ένα φόβο για το μέλλον και τα έσχατα. Έτσι, πολύ εύκολα σαγηνεύονται από κάθε είδους προφητείες και ενοράσεις. Το κλειδί για την αναγνώριση κάθε είδους προφητικού λόγου, κατ’ αρχήν, είναι η διάκριση «των πνευμάτων», διότι είναι δυνατόν πολλές φορές να ομιλούν ακόμη και δαιμόνια. Για την ερμηνεία μιας προφητείας τον πρώτο λόγο έχει η Εκκλησία. Κάθε ιδιωτική προσπάθεια ερμηνείας, ακόμα κι αν κρύβει ευσεβή πόθο και θρησκευτική ευλάβεια, εφόσον είναι ξεκομένη από την Εκκλησία μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε επικινδύνες ατραπούς. Πόσο μάλλον όταν κάποιος αντί να ερμηνεύει προφητείες, παράγει ο ίδιος «προφητικό» λόγο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις «φωτισμένων» «προφητών» που δημιούργησαν σύγχυση σε πλήθος ανθρώπων και τελικά καταδικάστηκαν από την Εκκλησία.

Σχετική εικόνα

Η εμμονή του κ. Λιακόπουλου σε αμφιβόλου ποιότητος προοράσεις και λαϊκού τύπου προφητείες, που είναι μάλιστα καταδικασμένες επίσημα από την Εκκλησία της Κύπρου, προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση. Η ενασχόλησή του επίσης με θεωρίες ξεχασμένες από καιρό, τις οποίες προβάλλει ως νέες πρωτότυπες δικές του ανακαλύψεις, όπως επίσης και τα αμφιβόλου προέλευσης «ντοκουμέντα» και αποδείξεις των θεωριών του, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ψευδοεπιστήμη και η μελλοντολογία «πουλάνε» και μάλιστα πολύ. Η ανάμιξη δε των ονομάτων και των λόγων του γέροντος Παϊσίου και του αγίου Κοσμά του Αιτωλού με όλο αυτό το συνονθύλευμα των κοσμοθεωριών του κ. Λιακόπουλου αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια προς τα πρόσωπά τους, αν όχι προσπάθεια σύγχυσης του κοινού.

--------------------------------
Πηγή: Περιοδικό "Διάλογος", τεύχος 52. 
*************************


Δημοσθένης Λιακόπουλος

Πηγή:frikipaideia.wikia.com



Istorikesapodixis2zg0
Ο προφήτης Λιάκουρας
Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είναι διάσημος τηλέ-προφήτης-πλασιέ των ΧριστιανΕΛ αλλά και (παρα)φυσικός, (αν)ιστορικός, ανερευνητής και σκοταδιστής, με λίγα λόγια τρελός για μάζεμα. Πάντως αυτά που λέει είναι απολύτως διασταυρωμένα και αποδεδειγμένα. Όσοι δεν τον πιστεύουν θα φαγωθούν από τους Νεφελίμ το 2012. Το νου σας...
Βγαίνει σε «σημαντικά» κανάλια όπως το Κριθάρ Τσάννελ και προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια, λέγοντας πως ήρθαμε από τον Σείριο, πως οι Αμερικανοί τα έκαναν πλακάκια με τον εξωγήινο Αστυνόμο Σαΐνι, πως σύντομα η Μάγια η μέλισσα θα αναστηθεί και πως ο κακός μας ο καιρός γαρ εγγύς. Λέγεται πως τον βίασαν εξωγήινοι και ίσως για αυτό είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των UFO.

Μερικά για αυτόν

Hx82djsh5
Οι σκεπτόμενοι της Θεσσαλονίκης
Ο ΕΛλαδέμπορας αυτός στις εκπομπές του παρουσιάζει κυρίως βιβλία που αναφέρονται σε διάφορες θεωρίες, και τα οποία πουλάει με το κιλό. Σε ένα βιβλίο αναφέρει ότι αν χοροπηδάμε όλη μέρα, θα αλλάξει η τροχιά της Γης και θα πάει κατευθείαν προς τον Σείριο. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι οι θεωρίες που παρουσιάζει είναι δικές του και συχνά λέει ότι τις βρήκε κάπου αλλού, αν και πιθανότατα τις ανέπτυξε ενώ κοιμόταν. Στην πραγματικότητα είναι ιδεολογικό σούπερ μάρκετ - έχει βρει και έχει κατακλέψει θεωρίες άλλων (και του David Icke - ενός Βρεταννού πρώην ποδοσφαιριστή που έγινε συνωμοσιολόγος - τρέχα γύρευε δηλαδή) και τις έχει επεξεργαστεί με δόσεις απαραίτητης ελληνιάς, κάνοντας σαλάτα στο μίξερ με μπόλικο τζατζίκι και ρώσικη.
Ρώσικη, ναι, καθώς πρόσωπο κλειδί στις θεωρίες του είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Μέγας Πουτινιάρης Τσάρος. Λέγεται μάλιστα πως υπάρχει κάτι παραπάνω από απλή φιλία μεταξύ Λιακόπουλου και Πούτιν. Ο ίδιος ο Λιακόπουλος αναφέρεται στον Πρόεδρο ως Βλαδίμηρο ενώ λέει ότι όταν συναντιούνται κάνουν μαζί "πουτινιές".
Σε άλλη θεωρία του, που παρουσιάστηκε και επαληθεύτηκε το 1991, είχε προβλέψει με χρήση μαθηματικών λυκείου τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Αναλυτικά: 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ = 666 = Μπάρακ Ομπάμα, οι προφητείες επαληθεύονται. Για τον λόγο αυτό ψηφίστηκε Μπόμπος της Χρονιάς. Μετανοείτε.
Σημείωση: Δημοσθένης Λιακόπουλος = 619 = Αυνάνας.

Ο Λιακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την πραγματική ιστορία των ΕΛλήνων. Αποφεύγοντας τους διαβολικούς παραχαράκτες, που κρύβουν την αλήθεια, κατάφερε να διαβάσει τα μυθικά χάλκινα περιοδικά. Τα περιοδικά εξηγούν πλήρως την δια πυρός και σιδήρου πορεία του ΕΛληνισμού εν μέσω των αιώνων, αν και λείπουν κάποια τεύχη.
Η ιστορία λοιπόν ξεκινά 60 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι ΈΛληνες έκοβαν βόλτες στον πλανήτη ιππεύοντας δεινόσαυρους. Από τότε οι ΈΛληνες έκαναν στενή παρέα με τον Θεό, που ήταν μεγάλος κατασκευαστής και αρχιτέκτονας, έπιναν ουζάκια μάλιστα στην Θεσσαλονίκη που ήταν το Κολωνάκι της εποχής.


Μερικά Βιβλία του

Οι σκεπτόμενοι των ΗΠΑ
Το πιο πρόσφατο βιβλίο του Λιακόπουλου.
Liakoeyro
Συνάλλαγμα για ταξίδια στον Σείριο
Τα βιβλία του αποτελούν προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που μέσω μεθόδων υποταγής συνειδήσεων αναβιώνει την λατρεία της Κόκκινης Αρκούδας, μιας αίρεσης του Δόγματος Λιακόπουλου. Υπάρχουν υποψίες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο μέγας Μπαμπαστρούμφ, κρύβεται πίσω από αυτήν την συνωμοσία.
Τα βιβλία τα γράφει σε ένα Σαββατοκύριακο με την βοήθεια λίγης προσωπικής έμπνευσης. Συνήθως έχουν την ακόλουθη δομή.
Πίνακας περιεχομένων:

  1. μισό κιλό τυροσαλάτα
  2. πάνες για το μωρό
  3. σαλάμι αέρος
  4. ένα κιλό φέτα
  5. να πετάξω τα σκουπίδια
Βιβλία και έργα του Συγγραφέως:
  1. Το ξύπνημα του Ροζ Πάνθηρα. 1,5
  2. Ο πλανήτης Γη των Ελλήνων. 1,8
  3. Ελλάδα, ο πλανήτης των πιθήκων. 0,5
  4. Θεσσαλονίκη, ο πλανήτης μου 0,6
  5. Ο Αϊνστάιν ήταν άσχετος 1,1
  6. Ο Καραθεοδωρής μαμούσε τον Αϊνστάιν 1,3
  7. Ο κακός μας ο Καιρός Γαρ Εγγύς. 3,5
  8. Η Κακοκαιρία γαρ Εγγύς. 3,0
  9. Ο Πούτιν είναι Έλληνας. 1,6
  10. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι Ελληνική. 1,7
  11. Ελλήνων έργα 1, Πυραμίδες. 2,1
  12. Ελλήνων έργα 2, Πύργος του ΆιφEΛ. 1,9
  13. Οι πολυκατοικίες των Ελλήνων στον Άρη. 2,2
  14. ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πολέμαρχου. 0,8
  15. Χαβίτο:ο απόγονος του ξανθού γένους. 0,6
  16. Εγώ, ο Καραγκιόζης Best Seller.
  17. Οι προφητείες του Κουασιμόδου για το τέλος του κόσμου. 0,4
  18. ΗΠΑ, ήπες, ήπε ... 0,8
  19. Και ο Βούδας ήταν Έλληνας. 2,5
  20. Η συνωμοσία πίσω από τα στρουμφάκια. 2,4
  21. Μπιλιαρδάδικα των ΕΛ στην Σελήνη. 2,6
  22. Η εκδρομή του Μ. Αλέξανδρου στην Ασία. 1,4
  23. Γιατί και πώς λέω ότι να 'ναι. 3,4
  24. Τα ηλεκτρόνια το'σκασαν. 2,8
  25. Τα απόκρυφα σημεία της Μαρίας Μαγδαληνής. 1,9
  26. Πού είναι το κρυμμένο βιβλίο του Ενώχ; 1,5
  27. Λιακουριάδα
  28. Μπρούτζινα βιβλία
  29. Ο Καιρός Γαργάρ εγγύς

Δίπλα από το κάθε τίτλο σημειώνεται πόσα κιλά μ...α είναι το κάθε βιβλίο του, καθώς έτσι υπολογίζεται και η τιμή του. Αναλυτικά:
Έως ένα κιλό - 20 ευρώ
Έως δύο κιλά - 30 ευρώ
Έως τρία κιλά - 40 ευρώ
Από τρία και πάνω - 50 ευρώ
Προλάβετε, για λίγες μόνος μέρες, το Best Seller διανέμεται δωρεάν με κάθε παραγγελία.

Αναμένεται το "Ο καιρός γαρ εγγύτερος".


Χαρακτηριστικό των βιβλίων του που τα κάνει αναγνωρίσιμα είναι το μεγάλο μέγεθος λόγω των μεγάλων γραμματοσειρών στο κείμενο (για να φαίνονται περισσότερες οι μαλακίες που γράφει), ο αχταρμάς προτύπων του Γουόρντ που τα κάνει να δείχνουν σουρεαλιστικά (και ερασιτεχνικά), και τα γραφιστικά εγκλήματα στα εξώφυλλα, που συνήθως χρησιμοποιούν λογότυπα του Γουορνταρτ.

Το ποτό των Έλ

Wodka putinoff
H Βότκα Putinoff, το μυστικό όπλο των ΕΛ
Με βάση την ιστορική έρευνα του Δήμου, η Βότκα Putinoff ήταν το μυστικό πίσω από κάθε μεγάλο επίτευγμα των Έλ. Επίσης ο ίδιος ο Δημοσθένης έχει αποκαλύψει ότι αυτό είναι το μυστικό για τη μακροζωία. Την καθιέρωσε ο Βλαδίμηρος Πούτιν ο -154ος ως το ποτό του στρατού των Ρώσων Έλ. Ο συγγραφέας έχει δηλώσει επανειλημμένως πως καταναλώνει ένα μπουκάλι από την συγκεκριμένη βότκα πριν αρχίσει να γράφει το κάθε βιβλίο του, ως πηγή έμπνευσης. Πώς αλλιώς άλλωστε, θα μπορούσε να αποτυπώσει όλα αυτά τα τρομερά γεγονότα και στοιχεία στα βιβλία του χωρίς την βότκα.

Δραστηριότητες

Ως πολυπράγμων Έλλην, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει εντρυφήσει σε ποικίλα θέματα δίνοντας απαντήσεις που οι αθάνατοι μασόνοι του κόσμου δε θέλουν να μάθουμε ποτέ. Νεφελίμ, Ελλοχίμ, Μισελίν και Βριλ προσπαθούν πλέον να κρυφτούν από το άγρυπνο μάτι του Έλληνα γίγαντα. Δεν του ξεφεύγουν ούτε οι Πολυκατοικίες στο Άλφα του Κενταύρου και τα υποβρύχια διαστημόπλοια των GI Joe.

Liakopoulos Music

Η νέα δισκογραφική εταιρεία υπό τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, με το Όνομα Liakopoulos Music, είναι μία ακόμη εμπορική δισκογραφική. Δεν έχει κανένα μέλλον, χάρη στην Πειρατεία της μουσικής, τη μάστιγα της σημερινής εποχής. Ωστόσο, η εταιρεία συνεχίζει απτόητη την προσπάθεια καταστροφής της ποιότητας με τα πιο πλάγια μέσα. Χαρακτηριστική είναι η μη συνεργασία με τον Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun, δημιουργό του Νόμου Κολλητικότητας Τραγουδιού χάρη σε καλύτερο σύστημα που έχει επινοήσει η ίδια η εταιρεία.
Ο Λιντ Άρτιστ της δισκογραφικής είναι Ο Σωτήρης Πεντέλας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο δίσκος του είναι...:

...Ένα καταπληκτικό cd (σύμπακτος δίσκος) με την καταπληκτική μουσική και τα τραγούδια του Σωτήρη Πεντέλα. Συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι "Δυνατά και Ελληνικά" που έγραψε αλλά και ερμηνεύει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Περιλαμβάνει και τα τραγούδια: "Σμύρνη Έφεσος και Πόλη τις κρατάνε οι Μογγόλοι" και "ο Γέροντας".

Βασικά δόγματα της Λιακοθρησκείας

  • Ο Τζόσουα και ο Σαούλ και όλοι οι ιδρυτές θρησκειών είναι οι Λιακόπουλοι της κάθε εποχής
  • Οι Λιακό δεν απορρίπτει ποτέ την υπάρχουσα μεταφυσική παράνοια αλλά την συμπληρώνουν με νέα στοιχεία. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο Μωάμεθ (γνωστός αλλά πολύ κατώτερος από τον Λιακόπουλο προφήτης) διατήρησε την πέτρα που προσκυνούσαν οι προ-ισλαμικοί πληθυσμοί
  • Το έξυπνο της Λιακοθρησκείας είναι ότι δεν θεωρεί το κακό μακρινό και εξωκοσμικό αλλά υλικό και προσωποποιημένο
  • Οι Σατανιήλ δεν κατοικούν στην κόλαση αλλά στην έρημο Τακλαμακάν (τράβα σκάψε να τους βρεις)
  • Οι υπηρέτες τους δεν είναι μεταφυσικά σατανάκια αλλά κουστουμαρισμένοι γκρίζοι δούλοι
  • Ο Τζεχόμπα δεν κατοικεί στον κόσμο των ιδεών αλλά στην Ανδρομέδα (στείλε διαστημόπλοιο να τον γνωρίσεις
  • και οι άγγελοι του καλού δεν είναι σεραφείμ και χερουβείμ αλλά η ομάδα Ε που βρίσκονται κάπου περίπου και έχουν χανεμπού και κοσμοσφαίρες και θα μας σώσουν μαζί με τον Άη Βλαδίμηρο τον Πουτινιάρη
Φυσικά, άτομα με την αχταρμαδοειδή κοσμοαντίληψη τύπου Αριστοτέλη κτλ, δεν αμφισβητούν τέτοιες αλήθειες.

Βιβλιογραφία

  • Ο Πολέμαρχος Γαρ Εγγύς. Εκδόσεις Γκαγκαμούνιας, Αθήνα 1995
  • Το μαλακίζειν εστίν ΕΛληνικόν. Malakokavlian Productions, Ντεμέκ Ματσεντόνια, 1996
  • Τα μυστικά για την καταπολέμηση της Κινεζοντολαγνείας. Malakokavlian Productions, Άνω Μουσουνίτσα, 2000
  • Ατράνταχτες αποδείξεις για την ΕΛληνικότητα του Τζένγκις Χαν. Εκδόσεις Homo Ilithius, Τακλαμακάν, 2002
  • Νεφελίμ, Ορκ, ρυπαρά γένη και Μεγαλέκος. Εκδόσεις Homo Traboukius (θυγατρική της Homo Ilithius), Κορυφή Κιλιμάντζαρου, 2004
  • Συνέντευξη με έναν εξωγήινο. Εκδόσεις Πουτσοφλίγκαρο, Πλανήτης Νιμπιρού, 2006
  • Το αθάνατον ΕΛληνικόν Κλανοκύτταρον (αποδεικνύει ότι η κλανιά του ΕΛληνα είναι αντιστρεπτή μεταβολή, μπορεί δηλαδή να γυρίσει στον πρωκτό στην ίδια μορφή.) Εκδόσεις Πουτσοφλίγκαρο, Αθήνα, 2009
  • Πού πάμε μετά το τΕΛος του κόσμου; (περιέχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Λιακόπουλου μετά το τέλος του κόσμου και αποδεικνύει την εξάπλωση του ΕΛληνισμού στο Σύμπαν με την εγκαθίδρυση της 6ης κοσμοκρατορίας των ΕΛ μετά το 2012.) Εκδόσεις Πριτσαπήδουλας (παράρτημα της μεγάλης εταιρίας παραγωγής πορνό "Pritsapidoulas Films: Fornication Under Consent of the King, F.U.C.K.), Σείριος, 2012

Προλάβετε

...δύο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ βιβλία ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ίδιου του Λιάκουρα. Προλάβετε πριν τα πάρουν οι Νεφελίμ!!!!!!!
  • Οι προφητείες του Πατέρα Στρούμφιου. εκδόσεις Γκαγκαμούνιας.
Ο Πατέρας Στρούμφιος, ένας εκ των σημαντικότερων ηγητόρων της κοινότητας των ΕΛ, που οι Σιωνιστές-εβραιομασόνοι-πράκτορες των Νεφελίμ σκόπιμα αναφέρουν ως Παπαστρούμφ είχε μια σειρά από οράματα τα οποία αφηγήθηκε στον Χουζούριο. Μέσα σε αυτά αναφέρονται μια σειρά από πραγματικά γεγονίτα όπως η νίκη του Τσάκα στο BB1, η νίκη της Ελλάδας στο Euro, ο δεσμός του Ηλία Ψινάκη με τον Σάκη Ρουβά, ο χωρισμός Ρούλας-Φραν αλλά και η κόντρα Λαζόπουλου-Ντενίση.
Στον 2ο τόμο γίνεται αναφορά και στο πρωτάθλημα που πήρε ο ΠΑΟ το 2004 στα πλαίσια μιας εβραϊκής συνωμοσίας.
Οι 10 πρώτοι που θα πάρουν τώρα τηλέφωνο για να παραγγείλουν το βιβλίο θα πάρουν δώρο και το βιβλίο. Οι 10 τελευταίοι που θα πάρουν τηλέφωνο θα πάρουν δώρο ένα Τζαμπέχωνο από αυθεντικό δέρμα ξεκοιλιασμένου Νεφελίμ.
  • Πελματολαγνεία και αστρική φυσική, του διακεκριμένου αστρολόγου Ιγνάτιου Ξυσταρχίδη, Από τις εκδόσεις Περδοκλανοκόλαξ (οδός Μαχμούτ Γκαζναβί 11, Ανεγκεφαλιστάν. Τηλ. 69 και κάτι ψιλά)

Δείτε επίσης

Σουπερ Μαν Ινδοευρωπαίοι tΕΛemarketing Άδωνης Γεωργιάδης Ανέστης Κεραμυδάς Βελόπουλος Δονάλδος Δάκιος Ελληνολόγοι Βαΐτσης Αποστολάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...