Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Για αυτον τον "αγανακτισμένο" φασίστα δεν υπάρχει αστυνομία και εισαγγελέας ;

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο επισήμανε πως η άγρια επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιούς σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν «αυθόρμητη» αλλά μια ξεκάθαρα οργανωμένη επίθεση, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος γνωρίζει τους δράστες.
Την καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης έρχεται να επιβεβαιώσει ένα βίντεο - ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει την προετοιμασία της επίθεσης, αλλά και το σύνθημα που δίνει ένας εκ των συγκεντρωμένων για την έφοδο.

Εύκολα θα διακρίνετε τον με προχωρημένη φαλάκρα  φασίστα , που φορά  ανοιχτό γαλάζιο ριγωτό πουκάμισο και πηγαινοέρχεται  ανάμεσα στον Μπουτάρη και μια ομάδα κοντοκουρεμένων νεαρών ατόμων με μπλουζάκια αλά Χρυσή Αυγή, προπηλακίζοντας   τον δήμαρχο χυδαία. Προσέξτε ότι εκτοξεύει τις περισσότερες  βρισιές  του έχοντας το πρόσωπό του στραμμένο προς τους συγκεντρωμένους  ( πάρε τον βρομιάρη και φύγετε , τον πούστη, τη βρομιάρα τη λούγκρα,  αυτός δε σέβεται,  άντε τον πούλο, δεν τον θέλουμε εδώ, άντε μπεκρή, άντε βρομό-Τουρκε κ.ά.)  έχοντας ως προφανή στόχο την πρόκληση οργής στο πλήθος για να στραφεί  εναντίον του δημάρχου, πράγμα που το επιτυγχάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μια αλλιώτικη Καθαρή Δευτέρα στην τουρκοκρατούμενη Ήπειρο

  Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Διήγημα του  Χρήστου Χρηστοβασίλη (1862-1937) Ήμουν τότε παιδί όχι πλειότερο από οχτώ χρονών και μαθήτευα στον παπα-Αντ...