Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

Χτίζοντας με χοντρά ψέματα το προφίλ του πατριώτη "ελληναρά"


O Κυριάκος Βελόπουλος μιλάει με «αποδείξεις»…

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι». Μέσα σε λίγα λεπτά προέβη στις παρακάτω… μεγάλες αποκαλύψεις. Τι ισχύει όμως από όσα είπε;
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
  • Ο Πούτιν και η Μέρκελ ήταν επιχειρηματίες.
  • Η Σημαία του Ίλιντεν αναγράφει «Πιστόλι και μαχαίρι στους Έλληνες»
  • Το σύνθημα της επαναστάσεως του 1821 ήταν «Ορθοδοξία ή Θάνατος»
  • Αφαίρεσαν το «Μακεδονία» από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης
Δείτε το παρακάτω βίντεο.

1.  Ο Πούτιν και η Μέρκελ δεν ήταν επιχειρηματίες.
Ο Πούτιν σπούδασε νομικά στο κρατικό πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ και αποφοίτησε το 1975. Ήταν αξιωματικός πληροφοριών KGB για 16 χρόνια, και παραιτήθηκε με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη το 1991, για να ξεκινήσει πολιτική καριέρα.
Η Μέρκελ σπούδασε φυσική στην Λειψία και αποφοίτησε το 1975. Από το 1978 μέχρι το 1990 εργάστηκε στο Κεντρικό Ινστιτούτο Φυσικής Χημείας (ZIPC) στο Ανατολικό Βερολίνο. Από το 1991 μέχρι το 1994 ήτανυπουργός γυναικείων υποθέσεων και νεολαίας, στην κυβέρνηση Χέλμουτ Κολ, και από το 1994 μέχρι το 1998 υπουργός περιβάλλοντος.
Η Σημαία του Ίλιντεν ΔΕΝ αναγράφει «Πιστόλι και μαχαίρι στους Έλληνες». Γράφει «слобода или смрт» που σημαίνει «Ελευθερία ή Θάνατος».
Το σύνθημα της επαναστάσεως του 1821 ΔΕΝ ήταν «Ορθοδοξία ή Θάνατος». Ήταν «Ελευθερία ή θάνατος»
ΔΕΝ αφαίρεσαν το «Μακεδονία» από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσιάζει μια εκτύπωση από την ιστοσελίδα του αεροδρομίου, αλλά αν επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα θα δείτε την παρακάτω εικόνα. (25/5/18)


Θοδωρής Δανιηλίδης

Θοδωρής Δανιηλίδης


Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yasmine Hamdan - Hal (official music video) #JimJarmusch EditQ « Ω εύθραυστη καρδιά μου/ Ο χωρισμός με σκοτώνει»...

I adore you And if a day passes by without seeing you I forget you How come this time I drew you The Longing moves the nostalgia in my heart...