Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ 
ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑσ στη σια κοσιωνη


«Έστω, Σία μου,  ότι  από τη μία έχουμε   έναν κεσέ γιαούρτι 250 γραμμαρίων που ρίχνεται στο πρόσωπο του Πάγκαλου, από την άλλη το τρίκυκλο που σκότωσε τον Λαμπράκη με τον παρακρατικό αναβάτη του (Γκοτζαμάνη) επάνω  , επίσης  τον 100 γραμμαρίων  σουγιά του Χρυσαυγίτη Ρουπακιά που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα,  καθώς και  τους προπηλακισμούς μαζί με την κλωτσοπατινάδα προς τον Μπουτάρη από τους μαινόμενους ακροδεξιούς στη Θεσσαλονίκη, τέλος τη θραύση με σφυριά των παραθύρων καθώς  και τη ρίψη πέντε κιλών μαύρης μπογιάς στην είσοδο του ΣτΕ από τον Ρουβίκωνα  .     
Ερώτηση: ποιο από τα πέντε  μέσα άσκησης   Βίας είναι βαρύτερο;
Απάντηση: ΚΑΝΕΝΑ! ΌΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΒΙΑΣ! Διότι δε μας ενδιαφέρουν τα   αποτελέσματα  που παρήχθησαν  από τα παραπάνω μεμονωμένα μέσα  αλλά  η ΒΙΑ  ως κυρίαρχη  δύναμη των μέσων αυτών.
Επομένως: Η Βία  του "αγανακτισμένου" γιαουρτοβόλου στο πρόσωπο του Μαζιταφάγαμε ισούται με τη Βία του  "εθνικόφρονος"  Γκοτζαμάνη επί του Λαμπράκη , η οποία ισούται με  τη Βία του "ναζιστή "  Χρυσαυγίτη που έφαγε τον Φύσσα, η οποία ισούται με τη Βία των "μακεδονομάχων" φασιστών στον εβδομηνταπεντάχρονο, η οποία ισούται με τη Βία των αναρχοθολωμένων μπαχαλάκηδων.
Κατάλαβες , Σία μου, γιατί πρέπει να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι κάθε μορφή Βίας;»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Yasmine Hamdan - Hal (official music video) #JimJarmusch EditQ « Ω εύθραυστη καρδιά μου/ Ο χωρισμός με σκοτώνει»...

I adore you And if a day passes by without seeing you I forget you How come this time I drew you The Longing moves the nostalgia in my heart...