Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2018

O "αλησμόνητος Τζιμάκος" και ο "αιώνιος Εβραίος" του



Ε, ΟΧΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΑΚΟ!

Καλός σταντ απ κομέντιαν και δεινός σατιριστής υπήρξε ο μακαρίτης.
Πολλές φορές γελάσαμε με τις ευρηματικές ατάκες του και ιδίως
με την καταλυτική κριτική του για το σύγχρονο τερατο- Έλληνα 
και τη ριμαδοχώρα του, για την παρακμή της οποίας αποκλειστικά 
υπεύθυνος είναι ο ίδιος και όχι μόνο οι πολιτικοί του.

Από το σημείο αυτό έως το σημείο να θεοποιείται απ΄όλους ο μακαρίτης
- αριστερούς, αναρχικούς, δεξιούς, χουντικούς (!)- η απόσταση
είναι τεράστια. Δε γίνεται να του πλέκουν αγιογραφίες οι πάντες,
να τον υμνολογούν δηλαδή  οι προοδευτικοί του "δημοκρατικού τόξου" , 
αλλά να τον αποθεώνουν και οι φασίστες του "Μακελειού".

Δε συμμετέχω στο γενικό πένθος για το χαμό του Τζιμάκου.
Θλίβομαι για την απώλεια μιας πολύ δημοφιλούς περσόνας,
που με έκανε πολλές φορές να γελάσω βλέποντας στον καθρέφτη
και τα δικά μου χάλια.
 
Μου είναι αδύνατο όμως να βγάλω από το μυαλό τα αντισημιτικά στερεότυπα 
που με  συνέπεια και πάθος εξέφραζε  επί δεκαετίες , προωθώντας  
το ρατσιστικό μίσος για τον "αιώνιο" Εβραίο έτσι όπως  τον έπλασαν
οι Ναζί* , προετοιμάζοντας το έδαφος για την "τελική λύση" , που οδήγησε
στον πιο εξευτελιστικό θάνατο 5.500.000 Εβραίους.
Ακούγοντας και διαβάζοντας τις απόψεις του χαρισματικού 
και "αντισυμβατικού" εθνικού  περφόρμερ , βλέπουμε ότι αυτές 
 είναι ταυτόσημες με αυτές που παράγουν  καθημερινά από τα μίντια
οι "εθνικοί" μας διαφωτιστές- πολιτικοί και θρησκευτικοί-  από
τη Χρυσή Αυγή και τα ναζιστικά έντυπα (Διαβάστε=> Αγαπητοί Εβραίοι,ακούτε Τζίμη Πανούση;)
έως τους φιλοχουντικούς μητροπολίτες μας.

Gerontakos 

*****************************************
Ο αιώνιος Εβραίος (Der Ewige Jude)* Ο «Αιώνιος Εβραίος», είναι μια γερμανική ταινία-ντοκιμαντέρ, η οποία γυρίστηκε το 1940. Θεωρείται το αποκορύφωμα της αντιεβραϊκής προπαγάνδας των ναζί και δημιουργήθηκε με τις ευχές του υπουργού Προπαγάνδας, Γιόζεφ Γκέμπελς, αν και όπως λέγεται, διατηρούσε επιφυλάξεις για την ωμότητα κάποιων σκηνών, επιθυμώντας κάτι πιο «εκλεπτυσμένο», όπως το «Jud Süß».

Ο όρος «αιώνιος Εβραίος» (Der Ewige Jude), είναι ο εναλλακτικός όρος που χρησιμοποιείται απ' τους Γερμανούς για να περιγράψει τον «περιπλανώμενο Ιουδαίο».

Στην ταινία, όπου την εκφώνηση κάνει ο ηθοποιός Χάρι Γκίζε, οι Εβραίοι παρομοιάζονται με τους αρουραίους, οι οποίοι φέρνουν την καταστροφή όπου πάνε. 

Οι Εβραίοι, περιγράφονται με αρνητικά χρώματα, για κάθε έκφανση της ζωής τους: Κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική, θρησκευτική κ.ά. Παρουσιάζονται ως μια απολίτιστη φυλή που ζει παρασιτικά, εις βάρος των άλλων λαών, διαβρώνοντας κάθε ιστό τους. Παράλληλα, γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα στους Εβραίους και στην ανώτερη άρια φυλή των Γερμανών.
***********************************************************

Σχετική εικόνα
Εβραίοι - Γουρούνια - Δολοφόνοι, κακή σας μέρα, 
κακό ψόφο να 'χετε! 
Τζίμυ Πανούσης : Απομαγνητοφώνηση της εκπομπής του Δούρειος Ηχος
σο Ρ/Φ σταθμό City 99,5 FM, της 5/1/2009


Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι, κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ΄χετε! Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.
Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.
Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα
σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι ναζί σιωνιστές
Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.
Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;
Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οι αμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
Ναζί σιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια




ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο ρατσισμός δεν έχει πλάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ...