Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2018

«Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;»

Χθες,  Τετάρτη 24/01/2018, πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα «Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;».

Χώρος της εκδήλωσης υπήρξαν τα γραφεία της Διοίκησης του ΕΑΠ στην Αθήνα (Πλατεία Κάνιγγος, Τζωρτζ 4) και  ομιλητές/τριες οι : Β. Γούναρης, Α. Ηρακλείδης, Α. Λιάκος, Α. Σκουλαρίκη και Σ. Αναγνωστοπούλου, Σ. Δανέλλης, Γ. Μπουτάρης.
Να σημειωθεί ότι καλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης, ο οποίος όμως απέσυρε την συμμετοχή του, όπως επιβεβαίωσε στην "Αυγή" ο πρόεδρος του ΕΑΠ, B. Καρδάσης.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποφάσισε να εγκαινιάσει τον κύκλο των εκδηλώσεων του, για σημαντικά ζητήματα του δημόσιου βίου με μια συζήτηση με τίτλο «Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;», με στόχο να προκύψει διάλογος ανάμεσα σε ειδικούς επιστήμονες και πολιτικούς παράγοντες, ώστε να ακουστούν διαφορετικές απόψεις και κυρίως να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση υψηλού πολιτικού και επιστημονικού προβληματισμού.
Η εκδήλωση  μεταδόθηκε  ζωντανά από το avgi.gr και μαγνητοσκοπήθηκε , για να  προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πέντε διακεκριμένοι συγγραφείς στο 5ο «Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha» στην Αθήνα

  5ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha στην Αθήνα diastixo.gr ...