Τρίτη, Δεκεμβρίου 26, 2017

Οι "Οθωμανοί" γκάνγκστερ του Ερντογάν στη Γερμανία

Αποτέλεσμα εικόνας για osmanen germania clanΑποτέλεσμα εικόνας για osmanen germania clanΠοια είναι η «Οθωμανική Συμμορία» που τρομάζει τη Γερμανία και πουλά ναρκωτικά και γυναίκες

λές για δολοφονίες Τούρκων αντικαθεστωτικών στην Ευρώπη, από εκτελεστές του τουρκικού κράτους και παρακράτους, έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα το γερμανικό πολιτικό σύστημα.
Γερμανοί πολιτικοί απαίτησαν εξονυχιστικές έρευνες από τις γερμανικές Αρχές ασφαλείας, ενώ εξαιρετικά ύποπτη για επικείμενα τέτοια ξεκαθαρίσματα είναι και η λεγόμενη «Οθωμανική Συμμορία».
Η «Οθωμανική Συμμορία» είναι μια συμμορία Τούρκων της Γερμανίας αποτελούμενη από μηχανόβιους και μποξέρ.
Θεωρείται ότι έχει σχέσεις με το ισλαμιστικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας.
Σύμφωνα με αποκαλύψεις του γερμανικού Τύπου (τηλεοπτικός σταθμός ZDF και εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten), οι αρχηγοί της συμμορίας έχουν σχέσεις με τον ισλαμιστή Τούρκο βουλευτή Κωνσταντινούπολης Μετίν Κιουλούνκ (Metin Külünk).Αποτέλεσμα εικόνας για Metin Külünk
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που βασίστηκαν σε στοιχεία από τις γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας, ο Κιουλούνκ -άνθρωπος κοντινός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν– μετέφερε χρηματικά ποσά αρκετές φορές στους αρχηγούς της συμμορίας.
Ο εκπρόσωπος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Στέφαν Μάγιερ, μιλώντας στην τουρκόφωνη υπηρεσία της Deutsche Welle, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι η ομάδα «των Γερμανών Οθωμανών καθοδηγείται από την τουρκική κυβέρνηση».
Ο Μάγιερ επεσήμανε ότι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Τούρκο Πρόεδρο είναι μεταξύ εκείνων που πιθανώς ηγούνται της συμμορίας.
Η εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten έγραψε ότι η «Οθωμανική Συμμορία» είναι ενεργή στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, στην Έσση και στη Βάδη Βυρτεμβέργη και έχει στόχο τις κουρδικές ομάδες στη Γερμανία.
Η «Οθωμανική Συμμορία» συγκροτήθηκε το 2014 στην Έσση. Συμμετέχει σε βιαιότητες, στη διακίνηση γυναικών και ναρκωτικών.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο των συμμοριτών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...