Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

"Όσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή"»


Ο γιατρός Γιώργος Γρηγοριάδης απαντά στο iefimerida.gr που τον «κατήγγειλε» γιατί δεν παίρνει χρήματα

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, είναι γιατρός χειρουργός γνωστός για τους αγώνες του. Έχει συλληφθεί και δικαστεί από τη χούντα, ενώ στη μεταπολίτευση έχει χρηματίσει δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, αντιπρόεδρος της Λυρικής Σκηνής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού. Τυχαίνει δε να είναι και πατέρας του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη.
Τον Γιώργο Γρηγοριάδη ανακάλυψε μόλις χθες το σάιτ iefimerida.gr, αφιερώνοντάς του ένα μικρό κείμενο στο οποίο σχεδόν τον κατηγορεί γιατί δεν παίρνει χρήματα από τους ασθενείς του. Το iefimerida.gr καταγγέλλει πρακτικά τον γιατρό Γρηγοριάδη επειδή φορά καπελάκι και μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγαλύτερη κατηγορία όμως δεν είναι αυτή αλλά το γεγονός ότι, όπως γράφει ο ίδιος έξω από το ιατρείο του «όσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή».
«Την πρώτη ιδέα για το τι θα ακολουθήσει, πάντως, η αλήθεια είναι, οι ασθενείς τη λαμβάνουν πριν μπουν καν στο γραφείο του πρωκτολόγου. Σε ένα χαρτί Α4, με κατακόκκινα γράμματα, αναγράφεται: "Όσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή"», γράφει χαρακτηριστικά το iefimerida.gr.
Ο γιατρός Γρηγοριάδης απάντησε στο δημοσίευμα αυτό και στις αναδημοσιεύσεις που ακολούθησαν με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Μπορεί τον Αύγουστο να λέμε ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις, ωστόσο χθες -στο τέλος του- το 'κανε τελικά το θαύμα του: μέσω διαδικτύου αρχικά και έπειτα σε τηλεοπτικό σταθμό διακινήθηκε η φοβερή είδηση ότι εξετάζω δωρεάν τους ασθενείς μου επειδή είμαι Αριστερός, όπως διακηρύσσει (και) η χειρουργική μου αμφίεση. Με συντριβή ψυχής πρέπει να δηλώσω ότι παραδέχομαι του λόγου το αληθές, όπως και το γνήσιο του φωτογραφικού υλικού που το συνοδεύει. Φιλικά, Γιώργος Γρηγοριάδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: