Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017


Ο Παύλος Πολάκης απαντά στον «ανεκδιήγητο Γιώργο Πατούλη»Με μια ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Γιώργο Πατούλη ο οποίος με ανακοίνωσή του χθες καλούσε τον ιατρικό κόσμο να προβάλλει αντιστάσεις στις αυθαιρεσίες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας (Σε λαϊκό ξεσηκωμό καλεί ο Πατούλης).
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντά στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, αναρτώντας σχόλιο συναδέλφου του γιατρού ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει απευθυνόμενος στον Γιώργο Πατούλη: «Είσαι ο τελευταίος που δικαιούται, ο τελευταίος που έχει το ηθικό ανάστημα να ομιλεί!».
Δείτε την ανάρτηση
Αντί άλλης απάντησης στο «αντάρτικο» του ανεκδιήγητου, παραθέτω ένα σχόλιο του συναδέλφου Κωνσταντίνου Παλάσκα για το θέμα αυτό (νοσοκομειακού γιατρού ,διευθυντή ΕΣΥ) μαζί με ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

«Όταν το θράσος δεν έχει όρια! Αλήθεια , κ. Πατουλη, όταν επι Αδωνι απολυότανε συνάδελφοί σας με οικογένειες ,υποχρεώσεις κ.λ.π. που ήσαστε; Όταν χιλιάδες νεαροί συνάδελφοί σας τραβάγανε για ξενιτιά λόγω παντελούς απουσίας προκήρυξης νέων θέσεων παρά τις τεράστιες ελλείψεις, πού ήσαστε! Όταν μουσκεύοντας τις μπλούζες μας σε βάρβαρα ξενύχτια στα Νοσοκομεία πληρωνόμαστε κάθε 6 ( εξι) μηνες και μάλιστα πετσοκομενες, πού ήσουνα; Όταν κάθε άνεργος , ανασφάλιστος ερχόμενος στα Δημοσια Νοσοκομεία πλήρωνε και το παραμικρό, εσύ πού ήσουνα; Όταν ….όταν….όταν…όταν…., εσύ πού ήσουνα;  Άκου, ρε Πατουλη! ( το "κύριος", αν σας αποκαλούσα, θα ήταν τιτλος τιμής για σας).Πολιτικά δεν ανήκω στο Σύριζα! Στη σύνταξη βγαινω! Την ιεραρχία την έχω εξαντλήσει ! Δόξα τω θεω οι γιοι μου με τίμησαν και το διάβασμά τους δεν πήγε χαμένο! Λοιπον άκου! Είσαι ο τελευταίος που δικαιούται , ο τελευταιος που έχει το ηθικό ανάστημα να ομιλεί! Άκου ρε! Εμείς τα παιδιά του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά,  που ορκιστηκαμε καποτε να προσφέρουμε στον Λαό μας ένα Δημόσιο Σύστημα, ένα συστημα αντάξιο των θυσιών του , βρήκαμε στο προσωπο του Παύλου Πολακη εναν αντάξιο οραματιστή και πατριώτη της ιδιας κοπής! Γι αυτό Άκου ρε! Είμαι 66 ( εξήντα εξι) ετών! Και για να μην καταρρεύσει το συστημα με τις μικρές δυνάμεις  μου πραγματοποιώ το μήνα σε Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο 8 ( οκτώ) εφημερίες μέσα! Γιατί; Δύσκολο να το καταλάβεις ,σε δικαιολογώ.! Μέλος του life – style είσαι!Άκου ρε! Όσο και να χτυπηθείτε και συ και οι όμοιοι σου! Το συστημα στήνεται ,η  Π.Φ.Υ. γίνεται πραγματικότητα ! Άκου ρε ! Θέσεις συνεχώς προκηρύσσονται! Και ενα μεγαλο  ΑΚΟΥ ΡΕ! Τα όνειρα της γενιάς μου, τα όνειρά μας όταν ξεκινουσαμε σαν νέοι γιατροί την πορεία μας δεν καταρρευσανε ! Ευτυχώς τα βλέπουμε να λαμβάνουν σάρκα και οστά πάλι! Θα έφευγα με το παράπονο: πήγανε οι αγώνες μας χαμένοι! Κρίμα! Τώρα λέω :Άξιζαν τα ξενύχτια μας ,η προσφορά μας , απο όποιο μετερίζι! Δεν ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε κατάματα τον απλό ανώνυμο Έλληνα! Του λέμε ως γνωρίζοντες καλά τον χώρο: Υπομονή! Στήριξε με νύχια και με δόντια τον κ.Πολακη ! Έρχονται όμορφες μέρες στο Ε.Σ.Υ.! Και Άκου ρε το τελευταιο: μου προκαλείς αισθήματα όχι αντιπαλοτητος,όχι εχθροτητος ,Οχι…όχι…οχι! Μόνον ΟΙΚΤΟΥ! Είσαι μέλος του club"η χαμένη τιμή της Ιατρικής μπλουζας"! 
Κ.Πολακη, λίγο αργκό: γράψτους! Άνωθεν ,κάτωθεν ,οριζοντίως και καθέτως! Ανύπαρκτοι είναι! Ποσώς απασχολεί τον Ελληνικό λαό  τα συμβαίνοντα στους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: